Daphne

Top!

Snelle levering, goed verpakt, product voldoet aan mijn verwachtingen.

Geen verbeterpunt

Reactie Gewoonstijl:

Bedankt voor het plaatsen van de positieve review! Wij wensen je nog veel plezier toe met der 2 leuke poefjes!

N De smedt

Snelle levering, mooie kwaliteit

kwaliteit

Goedemiddag,
Bedankt voor het plaatsen van een positieve review. Goed om te vernemen dat je zo tevreden bent.
Wij wensen je nog veel plezier toe met je nieuwe aanwinst!
Met vriendelijke...
Goedemiddag,
Wij wensen je nog veel plezier toe met je nieuwe aanwinst!

Prima service

snelle en stipte levering

geen te vermelden

Bedankt voor je review!
Graag tot ziens in onze webshop.
Gewoonstijl

Heel snelle levering. Top.

Zeer snelle levering

voorlopig geen

Reactie Gewoonstijl:

Bedankt voor je positieve review!
Graag tot ziens in onze webshop.

Liesbeth

Niet best

Pippa stoelen hebben mooie kleuren

De kwaliteit van de Pippa stoelen is slecht. Het houtwerk van de stoelen is zonder lijm bevestigd waardoor het losschiet bij gebruik en ik lelijk gevallen ben.
Het proces wat daarop volgde was...
Het proces wat daarop volgde was vrij frustrerend en duurde lang. De dames van de klantenservice waren wel heel vriendelijk.

Bedankt voor je review.
Bedankt voor je review.
Wat vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad met onze aftersales. Door de aard van de klacht en diverse partijen die hier mee te maken hebben gehad, heeft het helaas lang geduurd om de klacht te behandelen. Wij bieden hier dan ook zeker onze excuses voor aan. Gelukkig is het inmiddels opgelost en heb je het volledige aankoopbedrag terug ontvangen.
Gewoonstijl

Prettig en vlot in de afhandeling

mooi ontworpen producten

ga zo door

Reactie Gewoonstijl:

Bedankt voor je positieve review!
Graag tot ziens in onze webshop,

Makkelijke communicatie

Ik had eind vorig jaar plankjes besteld die niet meer op voorraad waren. Ik zou een seintje krijgen als dat wel weer zo was, maar is niet gebeurd. Nu zelf gekeken en gezien dat ze er waren. Verder... Ik had eind vorig jaar plankjes besteld die niet meer op voorraad waren. Ik zou een seintje krijgen als dat wel weer zo was, maar is niet gebeurd. Nu zelf gekeken en gezien dat ze er waren. Verder prima levering en blij met product.

Bedankt voor je bericht.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en communicatie.
Excuses dat je niet voldoende op de hoogte bent gehouden van de status...
Bedankt voor je bericht.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en communicatie.
Excuses dat je niet voldoende op de hoogte bent gehouden van de status van je order. Wij zullen dit intern met je opnemen.
Wij wensen je nog veel plezier toe met je aanwinst en hopelijk tot snel weer in onze webshop of showroom!

M. Mulder

Snel, vriendelijk en goede service

Snelle bezorging

Geen idee

Goedemorgen,
Bedankt voor het plaatsen van je positieve review! Goed om te horen dat je zo tevreden bent.
Goedemorgen,
Het zou leuk zijn als je je mooiste interieurfoto wilt delen met #Gewoonstijl op Social Media om kans te maken op nog 100 Euro shoptegoed voor je volgende bestelling.

Marlene

Gewoon goed!

duidelijkheid

momenteel geen

Goedemorgen,
Bedankt voor de positieve review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.
Wij wensen je nog veel zitplezier toe!
Team Gewoonstijl

Na een aantal keer gebeld te hebben met de klantenservice is mij verzekerd dat de houten inleg in onze stoelen erbij geleverd werd. Toen de stoelen kwamen, bleken ze er niet bij te zijn en waren ze... Na een aantal keer gebeld te hebben met de klantenservice is mij verzekerd dat de houten inleg in onze stoelen erbij geleverd werd. Toen de stoelen kwamen, bleken ze er niet bij te zijn en waren ze ook niet leverbaar. We hebben de stoelen retour gestuurd.

Duidelijke info aan de telefoon

Bedankt voor je review!
Wat jammer om te horen dat je niet hebt ontvangen wat je wenste. Ik zie hier dat we de inleg na kunnen sturen, maar gezien je de stoel al hebt geretourneerd is dit helaas niet meer van toepassing. Een volgende keer mag je altijd contact met ons opnemen, wij doen dan ons best om het zo goed mogelijk met je op te lossen. Onze excuses dat je een slechte ervaring hebt gehad.