Snel en telefonisch ook goed bereikbaar

Snelle levering (via post) en geen mega verpakkingsdozen (die je vaak mét ook nog eens een hoop plastic toegestuurd krijgt).

Gewoon goed geleverd, snel en goed verpakt

nette en snelle afhandeling

Snel en netjes. Probleempje mrt product keurig opgelost.

Van bestelling tot levering, tiptop in orde

Vooral snelle levering

Goed. Direct bij bestelling werd aangekondigd dat de levering iets langer ging duren.
Uiteindelijk binnen een week afgeleverd, met een gratis product ter kennismaking.
Scherpe...
Scherpe aanbieding, dus ik ben erg tevreden over de afhandeling.

Bedrijf doet wat het moet doen.

Bestelling is niet echt te volgen.

Ben Smulders

Prettig om orders te plaatsen

komen afspraken goed na

zo doorgaan

Ton

Ik bestel 2 a 3 keer per jaar supplementen die altijd keurig op tijd EN tegen de laagste prijs (voor zover mij bekend) geleverd worden. Er was weleens verwarring over prijsverschillen tussen... Ik bestel 2 a 3 keer per jaar supplementen die altijd keurig op tijd EN tegen de laagste prijs (voor zover mij bekend) geleverd worden. Er was weleens verwarring over prijsverschillen tussen verpakking van het zelfde product maar dat is altijd opgelost in overleg

Tijdt

Uitstekende service en kwaliteit

Afhaalpunt is gratis en voor ons makkelijk te halen.

Op zich was ik wel tevreden. Goede en snelle levering. Ook zat er een gratis product bij. Een flesje Cbd cocos olie of zoiets. Goed bedoeld, maar geef dan de volgende keer de optie om te kiezen. Of... Op zich was ik wel tevreden. Goede en snelle levering. Ook zat er een gratis product bij. Een flesje Cbd cocos olie of zoiets. Goed bedoeld, maar geef dan de volgende keer de optie om te kiezen. Of gratis product of extra korting. Nu is het product regelrecht in de vuilnisbak beland. Wat een stinkzooi!