Niet veel ervaring

nee

nee

MACARONIE

Ik kan geen min puntje bedenken.
Levering keurig netjes via track en trace

Gewoon goed zoals het hoort

Rolly Voorspoels

Altijd snelle levering aan goede prijzen

Snelle levering aan goede prijzen

Hoog bedrag verzendingskosten

janssen

Een fijn bedrijf fijne mensen aan de telefoon

weten waar ze over praten en een snelle levering

Alleen maar positief. Snelle en goede levering. Contact gehad ivm vragen per mail en app, dat was prettig contact met goed advies.

Snel, correct, netjes.

Niet. Blijf zo doorgaan

Over het algemeen heel goed. Alleen heb ik nooit de nieuwsbrief gehad, waar ik a; meerdere keren om had gevraagd. Het is
ook een paar gebeurd, dat het niet goed ging op de website. Maar dat...
ook een paar gebeurd, dat het niet goed ging op de website. Maar dat is altijd uitstekend door jullie opgelost. Het is jammer
dat jullie geen reinosan van singer meer hebben. Heb wel alternatieven gekregen van jullie, maa helaas was een ander veel
goedkoper met vitotaal 4,65€ en daar heb ik nu 40 doosjes besteld.

Julie zijn altijd heel behulpzaam en daarover zeer tevreden

H.C. Faber

Had ca. 10 maanden geledenr een zelfde product bij GW gekocht; site via internet niet direct terug te vinden. Site zelf is niet echt consistent; dezelfde producten met verschillende hoeveelheden... Had ca. 10 maanden geledenr een zelfde product bij GW gekocht; site via internet niet direct terug te vinden. Site zelf is niet echt consistent; dezelfde producten met verschillende hoeveelheden worden niet (steeds) ter onderlinge vergelijking zichtbaar gemaakt. zoeksysteem is star/weinig flexibel. I.g.v. typefout wordt niet gemeld: bedoelt u wellicht ...?

hebben best veel maar dat is slecht te vinden; voor bestelling plaatsen kom ik niet in de winkelwagen!

Correcte levering / nette verzorging.

Zie vraag 1.

website op orde brengen ivm de storing.

De producten die je besteld worden netjes en op de geplande tijd afgeleverd.
De producten die je besteld worden netjes en op de geplande tijd afgeleverd.
Het zou prettig zijn dat je boven een bepaald bedrag geen verzendkosten verschuldigd bent. Nu kan het wel eens voorkomen dat je voor een product veel bij moet betalen.

Janna

Heb hier nu twee maal besteld en beide keren zijn mijn bestelde artikelen snel en zonder problemen door mij ontvangen.

Beide malen was het product wat ik wilde hebben, flink in prijs verlaagd. Erg fijn voor een artikel wat je elke dag gebruikt.

Zou zo niets weten.