Scherpe prijzen, snelle levering, eventuele problemen worden snel opgelost

miste 1 artikel bij de bestelling, na 1 mailtje werd het de volgende dag alsnog geleverd

ik mis een goede beschrijving (werking) waar de producten voor gebruikt dienen ten worden ( gelukkig hebben we Google )

Oma 51

Jan Rijkers

Jammer dat ik 2 maal naar Boekel heb moeten rijden omdat mijn bestelling dat uit 2 pakjes bestond niet op dezelfde dag kon ophalen dat heeft mij meer benzine en tijd gekost nu had ik het beter per... Jammer dat ik 2 maal naar Boekel heb moeten rijden omdat mijn bestelling dat uit 2 pakjes bestond niet op dezelfde dag kon ophalen dat heeft mij meer benzine en tijd gekost nu had ik het beter per post kunnen laten bezorgen.

Nee eigenlijk niet.

Pas een mailtje versturen als de hele bestelling kan worden opgehaald

Cor Kools

Snelle levering en tegen goede prijzen, met mooie kortingen, en ........ veel producten!!!

Snelle levering.

Caroline Boschman

Prima winkelen op een overzichtelijke website

Beter letten op de ingrediënten. De instanthavermout van Boerjan die onder de glutenvrije producten wordt aangeboden is niet glutenvrij, alleen gecertificeerde glutenvrije havermout mag als zodanig... Beter letten op de ingrediënten. De instanthavermout van Boerjan die onder de glutenvrije producten wordt aangeboden is niet glutenvrij, alleen gecertificeerde glutenvrije havermout mag als zodanig verkocht worden. En kamutmeel is per definitie niet glutenvrij.

Lonneke

SUPER! Ben bij toeval op de site van gezonderwinkelen terecht gekomen. Na jaren teveel te hebben betaald en bij veel verschillende online winkels te hebben besteld, nu eindelijk een winkel gevonden... SUPER! Ben bij toeval op de site van gezonderwinkelen terecht gekomen. Na jaren teveel te hebben betaald en bij veel verschillende online winkels te hebben besteld, nu eindelijk een winkel gevonden met een gigantisch assortiment in mooie, goede producten en het is waar dat ze de goedkoopste van Nederland zijn! Blij dat ik gezonderwinkelen gevonden heb!
Keurige en snelle verzending en prima communicatie en klantenservice.

Zeer uitgebreid assortiment van mooie, goede producten.
Scherpe prijzen.
Snel in huis en goede klantenservice en communicatie.

De informatie op de website heb ik 3 sterren gegeven, omdat het zoeken naar producten duidelijker kan. Juist omdat het assortiment zo groot is, zou het makkelijker zijn om betere zoekfuncties aan te... De informatie op de website heb ik 3 sterren gegeven, omdat het zoeken naar producten duidelijker kan. Juist omdat het assortiment zo groot is, zou het makkelijker zijn om betere zoekfuncties aan te bieden.

Het zou ook handig zijn als de bestelling bij post.nl punt zou kunnen worden geleverd. Hopelijk komt dit nog...

Opoe

Nvt

Ruim assortiment met lage prijzen en snelle levering.

Ruim assortiment met lage prijzen.

Anja

Mijn ervaring is alleen maar goed. Groot aanbod aan producten en een goede levering

Groot aanbod aan producten, bestelgemak is zeer goed en een snelle levering

Goede service, snelle levertijd en nog een leuk kadootje extra gekregen.

snelle levertijd, goede prijs kwaliteit