T. Besse

Ik bestel al enkele jaren bij Gezonder Winkelen. Ik heb hun bij de eerste bestelling al gevraagd of ze ook in Frankrijk leveren. Antwoord: "Daar zijn we mee bezig". Nu, drie jaar later, leveren ze... Ik bestel al enkele jaren bij Gezonder Winkelen. Ik heb hun bij de eerste bestelling al gevraagd of ze ook in Frankrijk leveren. Antwoord: "Daar zijn we mee bezig". Nu, drie jaar later, leveren ze nog steeds niet in Frankrijk. Ik moet mijn bestellingen dus laten lopen via vrienden in Nederland. Erg vervelend. Andere NL drogisterijwebwinkels leveren allang in de EU.

Gunstige prijzen

Levering in de EU
Kleinere dozen voor kleinere bestellingen, in plaats van grote dozen opvullen met vulmateriaal

Goed geregeld. Ik heb alles snel gekregen en die extra spulletjes er bij is geweldig!

Extra “cadeau’s” erbij

Misschien iets minder allemaal foldertjes er in doen.

Levering, kwaliteit en prijs prima. Verzendkosten wat hoog. Ik kreeg geen bevestigingsmail dat de bestelling in behandeling was, dat maakt het wat onzeker. Graag ook volgen van de bestelling... Levering, kwaliteit en prijs prima. Verzendkosten wat hoog. Ik kreeg geen bevestigingsmail dat de bestelling in behandeling was, dat maakt het wat onzeker. Graag ook volgen van de bestelling mogelijk maken ook als je geen account wil aanmaken.

Zie hierboven: volgen van bestelling en mails sturen over de voortgang van het proces. Verzendkosten zijn logisch maar wel wat hoog in vergelijk met andere bedrijven.

Frank

Bestellen, betalen en geleverd krijgen. Prima dus!

Goed verzorgde en overzichtelijk website.

Binnen 24 uur leveren werd 48 uur.

T.Vaal

Moeizaam om een eerste bestelling te plaatsen

nee

ik erger mij aan de reclame folders boekje bij de eerste bestelling en krijg het gevoel dat de € 5,95 voor een groot deel van de verzending op mijn kosten is betaald

Goed. 1 produkt was niet leverbaar en kreeg heel snel het bedrag terug gestort.

Keurig correct

de Wildt

Geweldige service
Klant vriendelijk

Klant gerichtheid

Site is traag

Site is traag

Snel en correct afgehandelde bestelling en ook nog een gratis product erbij!