Het product stond als beschikbaar, dan wordt ik telefonisch informeert dat ik 2 weken moest wachten. Ik heb het dan nog steeds niet ontvangen en moest per email navragen. Het was dan nog steeds niet... Het product stond als beschikbaar, dan wordt ik telefonisch informeert dat ik 2 weken moest wachten. Ik heb het dan nog steeds niet ontvangen en moest per email navragen. Het was dan nog steeds niet beschikbaar en het zul nog steeds, 2 weken wachten geweest zijn! Ik heb het dan geannuleerd. Ik vind dat erg slecht! Informeer de klanten duidelijk op de webpagina wat de echte levertijd is. Ik zul het dan namelijk niet bestelt hebben!

Zet de echt levertijd van het product op de webpagina.

Prima geen klachten.

Goede prijs!

S.E.Fazlova

Jammer, maar ik ben niet tevreden. Mijn bestelling was op de lijst. maar ik heb niet gekregen

Brechtje van der Leij

Mijn ervaringen zijn prima, ik ben erg tevreden.

Duidelijke website, snelle levering en heldere communicatie over bestelling en verzending.

Elly van Wakeren

Keurig behandeld. Mijn artikel was niet op voorraad, maar dat werd ik over gebeld. Na twee weken was het er nog niet en toen zou mijn geld worden teruggestort. Mogelijk staat het ondertussen op mijn... Keurig behandeld. Mijn artikel was niet op voorraad, maar dat werd ik over gebeld. Na twee weken was het er nog niet en toen zou mijn geld worden teruggestort. Mogelijk staat het ondertussen op mijn rekening, ik moer dit nog checken

Dat ik zo netjes werd geveld

Dit was mijn eerste bestelling en alles verliep naar wens

Positief: overzichtelijke website, toegankelijk en vlotte verwerking. Producten netjes verpakt en snel bezorgd.

J.Noorlander

Prima ik weet niet wat ik hier verder over moet zeggen ,ik ben erg tevreden .

Hallo,
Allereerst bedankt voor jullie kadootje.
Ik ben heel tevreden met jullie service.
Ik wens jullie heel veel succes!
Maria

Heel goed bedrijf. Goede producten, groot aanbod, prima prijzen, snel geleverd, super service!
Ik blijf er bestellen.