Patrizz

Snel en een extraatje

het presentje snelhied en duidelijkheid

nee

Willem Boon

Een webwinkel die snel en accuraat is waar ik met plezier mijn bestelling aan opgeef en ik ben een stuk voordeliger uit

Snelle en accurate levering

Niet van toepassing

Jean Paul

Duidelijke webwinkel, scherpe prijzen en werd binnen 1 werkdag keurig verpakt bezorgd.

Heel voordelig, snelle levering en leuk kadootje extra met persoonlijk kaartje in de doos!

Zie boven!

Geen, ga zo door

Eerste ervaring beviel goed

breed sortiment compleet in huis.

Snel door u aangemeld afgifte duurde langer, u verzamelt de orders natuurlijk.

Carla

We zijn zeer tevreden, erge duidelijke website, bestelling erg makkelijk en snelle levering. Ook fijn dat er een email komt met een track en trace nummer, zodat je kan zien wanneer het pakket... We zijn zeer tevreden, erge duidelijke website, bestelling erg makkelijk en snelle levering. Ook fijn dat er een email komt met een track en trace nummer, zodat je kan zien wanneer het pakket geleverd wordt.

Er zijn wat mij betreft alleen maar sterke punten, dus zal ik zeker deze site weer bezoeken

Ik zou zo niet weten wat er te verbeteren valt, voor mij is alles prima en een makkelijk gebruik, dus kan niet beter

Prima prijzen

s. maaskant

Geweldige service, snel en keurig klacht opgelost.

Henk

Levertijden kloppen niet
Gewoon niet op tijd aangeleverd bij PostNL.
Melding is morgen leveren we het pakket af. En dan is het plots een dag later. Hoop dat het nu wel lukt

Slechte communicatie en onbetrouwbare levering

Doe alleen toezeggingen die je waar kunt en wil maken

wil

Gemakkelijk bestellen, snelle bezorging en scherpe prijzen.
Als je ergens vragen over hebt dan is het ook mogelijk om hen telefonisch te benaderen.

Scherpe prijzen en snelle levering.

De bestelbevestiging per e-mail zou verbeterd kunnen worden. In mijn mail is alleen het bestelnummer te zien.