1ste maal en alles liep heel vlot.

Supersnelle levering, ook in belgie

Prima gedaan, goed en snel

Liseth Timmers

Ik heb een kussen gekocht, prima geregeld

Donna de lEEUW

Alles perfect :) Snelle levering en kussen zijn Top! Normaal lig ik te worstelen met twee kussens, die eigenlijk weer net te dik zijn samen, maar een enkel kussen weer te weinig. Op vakantie sliep... Alles perfect :) Snelle levering en kussen zijn Top! Normaal lig ik te worstelen met twee kussens, die eigenlijk weer net te dik zijn samen, maar een enkel kussen weer te weinig. Op vakantie sliep ik weer perfect op een langwerpig kussen, thuisgekomen gaan googelen en tot mijn blijdschap deze kussen gevonden! Ik ben fan, het assortiment slopen is ook fijn, bestel hier zeker vaker :D

Supersnelle levering en prima producten!

olga

Goede ervaring.

snelle levering, ingegaan op mijn verzoek voor een bepaalde datum te leveren.

Gaat

snelle service

Els Roskam

Els Roskam, thuis.

Sterke punten, eigenlijk is alles prima, snelle levering, was binnen een dag weer van mijn rug klachten af en raad het iedereen aan.

Coppenrath

Zeer goed. De bestelling de volgende dag al in huis. Goede informatievoorziening, ook voor wat betreft de order.

Duidelijke en overzichtelijke website. Goede informatie voorziening. Betrouwbaar.

te marvelde

Onze ervaring is dat alles correct behandeld wordt. We hadden een verkeerde keuze met een kussen gemaakt, teruggestuurd en binnen 2 dagen een andere.