Tevreden klant

Ik kreeg snelle en nette reacties op mijn mails en ik werd keurig op de hoogte gehouden van wanneer zij verwachtten het door mij bestelde kussen te verzenden.

- Snelle en nette reacties op mails.
- Klant wordt goed op de hoogte gehouden van wanneer product wordt verzonden.

Marianne castelijns

Ik heb alles via internet besteld en ontvangen,is prima verlopen.
Het assortement mag wel wat uitgebreid worden.

Snelle en goede ,overzichtelijke service

Reactie ES ROPA, de enige echte Spaanse kussens 😴:

Beste Marianne, Bedankt voor de beoordeling. Wij zijn in overleg om het assortiment uit te breiden. De kleurtinten zijn modieus en pastel. Binnenkort hopen wij onze klanten te informeren over onze... Beste Marianne, Bedankt voor de beoordeling. Wij zijn in overleg om het assortiment uit te breiden. De kleurtinten zijn modieus en pastel. Binnenkort hopen wij onze klanten te informeren over onze nieuwe producten...

Max

Uitstekend

Zeer snelle verzending

Reactie ES ROPA, de enige echte Spaanse kussens 😴:

Beste Max, Bedankt voor de beoordeling. Op dit moment biedt onze webshop leverancier nog geen zgn. verlanglijstje aan. Wanneer een bepaald product niet voorradig is zal deze bij onze leverancier in... Beste Max, Bedankt voor de beoordeling. Op dit moment biedt onze webshop leverancier nog geen zgn. verlanglijstje aan. Wanneer een bepaald product niet voorradig is zal deze bij onze leverancier in bestelling zijn en bedraagt de levertijd ca. 2 weken. Vanzelfsprekend kunnen producten gereserveerd worden, stuur hiervoor even een berichtje naar info@gezondkussen.nl

M den Hartog

Uitstekend

Er werd snel en goed geleverd

Joke Hoosbeek

Goede eerste ervaring, vlotte levering dus tevreden!

Goede informatie en snelle levering

Piet

Service toen bestelling niet voorradig bleek

M. Birkhoff

Jazeker, kreeg heel snel antwoord op mijn vraag en de levertijd echt super!
Ik vind de site ook duidelijk!
Ga zo door!

doornroosje

Gezondkussen.nl

vriendelijke persoonlijke benadering en goede kwaliteit!!

Joyce Steendijk-Hofman

jannette veldhuizen

Ik vond het fijn dat er direct werd gereageerd op mijn mail. het product kwam ook keurig in huis

Snelle reactie via de mail, snelle levering op producten na die niet op voorraad zijn. Hoop dat die nog snel komen