Top! Snelle levering en duidelijke communicatie. Stoelen zijn netjes geleverd en ben er helemaal gek op!
Van Eijk
Tevreden. Helaas had de duochecabine wat beschadiging opgelopen, waarschijnlijk met het transport. Gichaa een berichtje gestuurd met foto, ze hebben beloofd om het beschadigde onderdeel op...Tevreden. Helaas had de duochecabine wat beschadiging opgelopen, waarschijnlijk met het transport. Gichaa een berichtje gestuurd met foto, ze hebben beloofd om het beschadigde onderdeel op te sturen. De cabine ziet er goed uit. Goede prijs/kwaliteit.
Karin
De grote zware stoel werd in de hal van de flat gezet in plaats van over de eerste drempel van de woning. Als ik dit van tevoren had geweten, dan had ik de stoel bij een bedrijf gekocht dat wel... De grote zware stoel werd in de hal van de flat gezet in plaats van over de eerste drempel van de woning. Als ik dit van tevoren had geweten, dan had ik de stoel bij een bedrijf gekocht dat wel service levert.
S. Bruggeman
Levert kwaliteit!
Sylvana
Goede en snelle levering, we hebben een douche wand gekocht die alleen al bij het optillen in duizenden stukjes brak. Met overleg een 2e besteld met %50 korting hopelijk is deze van betere...Goede en snelle levering, we hebben een douche wand gekocht die alleen al bij het optillen in duizenden stukjes brak. Met overleg een 2e besteld met %50 korting hopelijk is deze van betere kwaliteit. Wel een hele nette klanten service en bezorg service, vandaar dat ik het toch aanbeveel
Jade
Goede prijs/kwaliteit, snelle levering
Koops van t jagt
Op dit moment, 5 augustus, niets van het bedrijf ontvangen, op 10 juli besteld en betaald, zou eind juli geleverd worden, maar niets dus, klantenservice niet te bereiken ( telefonisch) ook via de...Op dit moment, 5 augustus, niets van het bedrijf ontvangen, op 10 juli besteld en betaald, zou eind juli geleverd worden, maar niets dus, klantenservice niet te bereiken ( telefonisch) ook via de mail geen response. Op zijn zachtst gezegd vind ik dit waardeloos