Zeer snelle en goed levering . Product is zoals ze voorstelde op de webshop.. alleen hun levering was wat raar beschreven op mail maar alles top top
Bakermans
Top, snel geleverd , erg blij mee!
hans de bruijn
Lenie
Snelle levering, makkelijke site. Prijs is ook goed
Lucas
Erg positief. Wij hebben een nieuwe woning gekocht en zochten naar een mooie nieuwe eettafel. Bij Gichaa hebben wij deze eettafel gescoord en hier zijn wij nog steeds ontzettend blij mee. Het...Erg positief. Wij hebben een nieuwe woning gekocht en zochten naar een mooie nieuwe eettafel. Bij Gichaa hebben wij deze eettafel gescoord en hier zijn wij nog steeds ontzettend blij mee. Het bestellen ging erg gemakkelijk en het leveren van de tafel verliep er soepel. Wij komen zeker terug om nog meer spulletjes bij jullie te halen. Bedankt.
Roos
Snel en goed geleverd!
Patricia
Sérieux !
Cigdem comlekck
Super service kwaliteit voor mooi prijs!
Turf Ian
Zeer mooi en zeer correcte webshop
Colinda Braanker
Wij hadden een kast van Label 51 besteld die niet meer leverbaar bleek te zijn. Na telefonische contact waar soort gelijke optie werden gegeven een vakken kast besteld. Na 2 weken werd deze...Wij hadden een kast van Label 51 besteld die niet meer leverbaar bleek te zijn. Na telefonische contact waar soort gelijke optie werden gegeven een vakken kast besteld. Na 2 weken werd deze geleverd. Achteraf is die de juiste kast voor ons en zijn we er super blij mee. Een prettige ervaring met Gichaa voor ons!