Monique Bolder

Prima.

Ellie Heijden

Goede afspraken kunnen maken met het bedrijf en netjes op tijd geleverd

Reactie Gister&Vandaag:

Best Ellie, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Marcel Koersma

Goede communicatie en levering conform bestelling

Reactie Gister&Vandaag:

Vriendelijk bedankt voor je positieve feedback. We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Romy Rumuller

Super ervaring met dit bedrijf.super goeie service met de levering aardige mensen. En de tafel is geweldig! Heel erg tevreden mee ga hier zeker vaker bestellen zoveel keus.

Reactie Gister&Vandaag:

Beste Romy, Wat fijn om te lezen. Dank je wel voor jouw reactie.

Ramon

Goede ervaring met dit bedrijf. Mooie tafels en snel ontvangen. Iets fout gegaan bij bestellen (dubbel) maar door vriendelijke dame allemaal weer netjes opgelost...

Reactie Gister&Vandaag:

Beste Ramon, Fijn om te lezen dat je tevreden bent met jouw aankoop en onze service!

Stef Wit

Prima levering van het bankstel.

Karin van den Heuvel

Snelle en goede service

Sabina

Ik heb 29 december een mango houten tafel besteld. Deze zou met 3 weken worden geleverd. Inmiddels is de levering al 4x uitgesteld. Gister&Vandaag heeft mij hierover pas geïnformeerd als reactie op... Ik heb 29 december een mango houten tafel besteld. Deze zou met 3 weken worden geleverd. Inmiddels is de levering al 4x uitgesteld. Gister&Vandaag heeft mij hierover pas geïnformeerd als reactie op mijn mail waar de tafel bleef. Van de week kreeg ik per mail de mededeling dat de tafel met spoedtransport kon worden bezorgd, mits ik daar de extra kosten voor zou betalen. Toen ik aangaf dat ik dit onbehoorlijk vond, gaven ze aan dat de tafel vandaag bezorgd zou worden. Gister las ik opeens een mail dat de levering voor vrijdag staat. Ik heb twee keer per mail aangegeven dat ik hiermee niet akkoord ben en de koopovereenkomst ga ontbinden wanneer ze vandaag niet zouden leveren. En, zoals verwacht: geen tafel! Het bedrijf is NIET telefonisch bereikbaar, constant staat het bandje erop met "te druk, mail ons maar".
Ik ga de koopovereenkomst beëindigen enige geld per direct terug eisen. Ik ben helemaal klaar met dit bedrijf!

Reactie Gister&Vandaag:

Beste Sabina, Wat jammer dat het zo is verlopen met jouw bestelling. Zou je mij een e-mail willen sturen met jouw ordernummer dan kan ik dit voor je nakijken en een oplossing voor je zoeken.

Sandra Nieuwenburg

Ik heb een hele goede ervaring gehad. Ik kreeg een beschadigde salontafel binnen, foto's van gemaakt en een nieuwe salontafel besteld. De medewerkster waar ik contact mee had via de mail was heel... Ik heb een hele goede ervaring gehad. Ik kreeg een beschadigde salontafel binnen, foto's van gemaakt en een nieuwe salontafel besteld. De medewerkster waar ik contact mee had via de mail was heel aardig en behulpzaam. Ze heeft zelfs voor mij een pick up afspraak met DHL voor mij gemaakt. De nieuwe tafel werd bezorgd, en de oude werd meteen meegenomen met DHL. En we zijn heel blij met de nieuwe salontafel.

Hoi Sandra,
Vriendelijk bedankt voor jouw positieve beoordeling. We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Femke Smeets

Beste Reina,
Beste Reina,
Zojuist geprobeerd te bellen maar zoals alle communicatie verloopt sta ik er niet van te kijken dat er na het horen van een kort bandje 'dat het druk is ' de verbinding wordt verbroken. Je zult wel begrijpen dat wij op zijn zachtst gezegd alles behalve blij zijn met  het verloop van deze zaak.Nog steeds hebben wij geen nieuwe fauteuil en is ook de onderkant van onze bank nog niet gerepareerd. SCHANDALIG!
Je krijg van mij nu 2 opties. 1) deze week staat er een nieuwe stoel en is de bank gerepareerd of 2) wij ontvangen voor vrijdag €200,00. Lijkt mij een heel schappelijk bedrag onzerzijds, wanneer je een chauffeur naar Wanroij moet sturen om de bank te komen repareren en een nieuwe stoel te brengen ben je duurder uit. Hierin komen we je dus tegemoet.
Wanneer dit beide niet gebeurt zal ik mijn bevindingen ( alle mail contact en opgenomen telefoongesprekken ) delen online, ik weet de kanalen hiervoor wel te vinden. Er is overigens niet veel meer over zie ik van je bedrijf, ook Deurne blijkt immers te zijn gesloten.
Het rekeningnummer waarnaar de betaling overgemaakt mag worden is ..........................
Ik hoop dat we het deze week voor eens en altijd kunnen afsluiten.
Nogmaals, het is uiterst schandalig hoe er met ons wordt omgegaan, we hebben ontzettend veel geld bij jullie uitgegegeven maar schijnbaar is dat voor jullie niet belangrijk
Hoogachtend,
Femke Smeets0618026796