Mees De Kock

Heel erg goed vooral de service en de vriendelijke dames aan de telefoon

Reactie Gister&Vandaag:

hi mees, wat fijn om terug te horen dat je zo tevreden bent! wij wensen je heel veel plezier van je bestelde product(en)

Sofia Vankov Fortanet

Really good quality and beautiful products! Came very fast and in perfect condition

Dekker

Goed en snel geleverd

Reactie Gister&Vandaag:

hi, hartelijk dank voor je bericht. fijn om te vernemen dat alles naar wens was.

Laura

Goede ervaring helaas wat problemen met het meubel en de bezorging maar prima service heel goed opgelost!

Reactie Gister&Vandaag:

hi laura, wat fijn om te vernemen dat het toch is opgelost voor je. we wensen je veel plezier met je bestelde product(en).

Maikel Hermans

Heel erg goed. Helaas de eerste kapstok kapot geleverd, maar omruilen ging snel en zonder moeite. Dus perfect opgelost!

Reactie Gister&Vandaag:

hi Maikel, wat fijn om te horen dat het netjes is opgelost voor je. veel plezier met je bestelde product.

J Brienen

Nu pas voor het eerst met dit bedrijf

Reactie Gister&Vandaag:

beste, fijn om te horen dat je tevreden bent. veel plezier gewenst met je product(en)

N. Van wolferen

Bedankt voor het goede bezorgen van de Tafel .Vriendelijk Groet .

Reactie Gister&Vandaag:

beste nel, hartelijk dank voor je review, wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent. veel plezier gewenst met de producten.

John Meertens

Gemakkelijk en snel. Meer is er er niet en meer hoeft niet.

Reactie Gister&Vandaag:

beste John, hartelijk dank voor je bericht. wij wensen je veel plezier met je bestelde product.

Alice Bakker

Mooi tv meubel, maar beschrijving hoe het meubel in elkaar gezet moet worden is slecht.

Reactie Gister&Vandaag:

Hi Alice, fijn om te vernemen dat je het tv meubel mooi vind. wij zullen een verzoek uitzetten naar onze leverancier om hier een andere beschrijving bij te doen. wij wensen je alsnog veel plezier... Hi Alice, fijn om te vernemen dat je het tv meubel mooi vind. wij zullen een verzoek uitzetten naar onze leverancier om hier een andere beschrijving bij te doen. wij wensen je alsnog veel plezier ermee.

Kristoff France

Reactie Gister&Vandaag:

Hi Kristoff, leuk om te horen dat je tevreden bent.