Anneleen Stevens

Super snelle levering ! mijn bestelling was heel goed verpakt , heel tevreden :)

Beste Anneleen,
hartelijk dank voor je bericht. wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent over geleverde product. wij wensen je veel plezier ervan.
team...
Beste Anneleen,
team gister & vandaag

Cora Wagt

Eerste keer besteld .
Helaas met schade gekregen, wordt een nieuwe hal tafel op gestuurd .

Karen Ruyter

De kwaliteit is heel goed, artikel was heel goed ingepakt voor verzending, is niet beschadigd, de levering was behoorlijk snel voor een meubelstuk.

beste Karen,
hartelijk dank voor je bericht. fijn om te horen dat u tevreden bent met zowel het product als de levering.
wij wensen je veel plezier van het besteld meubelstuk.
met...
beste Karen,
wij wensen je veel plezier van het besteld meubelstuk.
Team gister & Vandaag

Martin fokkens

Best of the rest

beste Martin,
hartelijk dank voor je bericht.
wat fijn om te horen dat u tevreden bent.
wij mensen u veel plezier met het bestelde artikel.
Team...
beste Martin,
hartelijk dank voor je bericht.
wat fijn om te horen dat u tevreden bent.
wij mensen u veel plezier met het bestelde artikel.

Geja Kraster

Moest er even op wachten. Maar het was de moeite waard prachtige eet stoelen en zitten heerlijk. Ben er heel blij mee

Mieke Hermans-Verstappen

Fijn bedrijf krijg geleverd wat ik besteld heb en netjes verpakt bezorgd petje af voor allemaal.

beste Mieke,
hartelijk dank voor je bericht. wat fijn om te horen dat u tevreden bent.
wij wensen u erg veel plezier van u bestelling.
Team gister &...
beste Mieke,
hartelijk dank voor je bericht. wat fijn om te horen dat u tevreden bent.
wij wensen u erg veel plezier van u bestelling.

Daniel Vermeulen

Goede prijzen en correcte service

beste Daniel,
hartelijk dank voor je bericht. wat fijn om te horen dat je tevreden bent. wij wensen je veel plezier met je product.
team gister & vandaag.

Laura snoeren

Levering redelijk snel, product wijkt sterk af van de foto's

beste,
beste,
hartelijk dank voor je bericht. wat jammer dat de tafeltjes niet naar wens zijn. als u binnen 5 dagen na ontvangst foto's naar u toezend zullen wij u klacht in behandeling nemen en een eventuele omruiling in werk te stellen. zou u contact op willen nemen met onze service afdeling via webshop@gisterenvandaag.nl zodat wij u verder kunnen helpen, en voor een oplossing kunnen zorgen.

Tjokroredjo Tjokroredjo

Voldoende

Margo ten Broeke

Ben erg tevreden met Gister & Vandaag. Zoals je het graag wil, niet duur, mooie tafeltjes, en snelle levering.

beste Margo,
hartelijk dank voor je bericht. wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je product en de service.
wij wensen je veel plezier van je bestelde producten.
met...
beste Margo,
wij wensen je veel plezier van je bestelde producten.
team gister & vandaag