Leuke meubels voor mooie prijzwn. En zeer snel bezorgt!!
M.J.E. Kok
Wij kochten een sidetable. Makkelijk te monteren en voldoet volkomen aan onze verwachtingen.
Truus janssen
Veel schade en lange wachttijd en telefonisch niet bereikbaar
Gea Braam-Wagt
Waardeloos stoelen niet op voorraad kan gebeuren nu trammelant met klarna want die heeft schijnbaar de stoelen betaald en krijg ik een rekrning voor iets war ik niet heb gekregen
J Oudshoorn
Marianne Mucher
Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf, prima service.
Thea Zon
Alles is keurig gegaan. De bestelling kwam zelfs eerder dan ik had verwacht.
F.Bouman
Na online wat slechte reviews te hebben gezien beetje twijfels gehad maar uiteindelijk ben ik zeer tevreden. De tafels waren er binnen een dag alles aan de zending was in orde. Zoals het hoort....Na online wat slechte reviews te hebben gezien beetje twijfels gehad maar uiteindelijk ben ik zeer tevreden. De tafels waren er binnen een dag alles aan de zending was in orde. Zoals het hoort. Kreeg netjes status updates van de verzending. Prima aankoop.
Nita Paulusse
Klant vriendelijkheid goed. Het duurde erg lang voordat ik mijn tafel binnen had. Ook was mij een flesje onderhoud beloofd omdat het zolang duurde, maar niet gekregen . Ik heb vele mails gestuurd...Klant vriendelijkheid goed. Het duurde erg lang voordat ik mijn tafel binnen had. Ook was mij een flesje onderhoud beloofd omdat het zolang duurde, maar niet gekregen . Ik heb vele mails gestuurd wanneer ik mijn tafel kon verwachten, kreeg geen duidelijkheid ,het was iedere 6 tot 8 weken , en het was iets meer dan 8 weken. Maar ze bleven vriendelijke, ook al waren mijn mailtjes soms niet zo vriendelijke. Ik vind het ook erg jammer dat het zo moest gaan. Maar gelukkig heb ik mijn tafel en hij ziet er prachtig uit. Maar toch zal ik het niemand aanbevelen om bij jullie een tafel te kopen . Het spijt me.