Richard Vos

Zeer snel geleverd

Rita Woestenenk

Goed, maar de communicatie en controle tussen orderopdracht en transport behoeft verbetering, omdat de chauffeur niet op de hoogte is van de geladen spullen in de auto. Staat wel op de vrachtbrief,... Goed, maar de communicatie en controle tussen orderopdracht en transport behoeft verbetering, omdat de chauffeur niet op de hoogte is van de geladen spullen in de auto. Staat wel op de vrachtbrief, maar is niet daadwerkelijk geladen. De chauffeur bevestigde dat dit voor hem gedaan werd. Daardoor kwam hij tweemaal voor niets aanrijden en kon ons alleen de excuses aanbieden omdat de spullen niet in de auto zaten. Pas voor de 3e keer is een andere chauffeur speciaal komen rijden om het op te lossen. Allemaal netjes voor elkaar uiteindelijk. Voorstel is dan ook dat de chauffeur voor het wegrijden daadwerkelijk de lading controleert volgens vrachtbrief, dat scheelt geld en vooral frustratie!

Reactie Gister&Vandaag:

Hi Rita, super bedankt voor de tip, we gaan er zeker iets mee doen! :)

Ahmad ayham Houri

Yea

Dankjewel! :)

Maryon Schaap

Geweldig

Reactie Gister&Vandaag:

Hi Maryon, fijn om te horen! :)

Anique Prinzen

Goede service

Dankjewel Anique! :)

Ida de Mooij

Een goede aflevering van de bestelling snel en correct!

Reactie Gister&Vandaag:

Dankjewel Ida! Fijn om te horen :)

Janneke Juri

Hoor maar niets can mijn bestelling

Vroemen

Helaas retourkosten voor eigen rekening en als het dan fout gaat met DHL geeft gisteren en vandaag aan niks te kunnen doen. Leuke spullen,waardeloze service! Pech geld weg?

Liesbeth Tulen

Snelle levering, goed ingepakt voor bescherming, leuke prijs voor mooie tafels

Reactie Gister&Vandaag:

Hi Liesbeth, Bedankt voor je leuke review :)

A. Gent

Producten naar mijn zin, levering duurt veel te lang, dik 1,5 maand voor een paar wandplankjes, terwijl de website zegt: Volgende dag geleverd.