Dicky Winsum

Goede en mooie producten

Dankjewel Anita! :)

Pim Pijnnaken

(Bewerkt)

Er is alleen 1 opmerking. Als je meerdere spullen bij jullie besteld maak er dan 1 verzend order van zodat alle bestelde spullen in 1 keer binnen komt.

Reactie Gister&Vandaag:

Hi Pim, bedankt voor de tip, we gaan ernaar kijken! :)

C.J.M Borsboom

Ik kan nog geen oordeel geven want ik heb het nog niet ontvangen

Reactie Gister&Vandaag:

Beste heer/mevrouw, kunt u een mail sturen naar webshop@gisterenvandaag.nl dan kunnen we altijd de status even nakijken. :)

Crystal Pierik

Op dit moment mijn bestelde artikel nog steeds niet ontvangen. Er wordt gezegd voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden. Dit zou ik maar heel snel van de website afhalen, want dit wordt niet... Op dit moment mijn bestelde artikel nog steeds niet ontvangen. Er wordt gezegd voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden. Dit zou ik maar heel snel van de website afhalen, want dit wordt niet waargemaakt. Lees ook veel andere reviews. Maandag besteld en het is nu vrijdag. Bij DHL staat status nog onbekend betreffende de levering.
Geen vertrouwen in dit bedrijf.

Reactie Gister&Vandaag:

Hi Crystal, bedankt voor je e-mail. Wij verzenden pakketten altijd dezelfde dag en zijn helaas van de pakketbezorgers afhankelijk. We merken dat het in het weekend soms wat drukker is. Excuses voor... Hi Crystal, bedankt voor je e-mail. Wij verzenden pakketten altijd dezelfde dag en zijn helaas van de pakketbezorgers afhankelijk. We merken dat het in het weekend soms wat drukker is. Excuses voor het ongemak.

Sandra Dijkstra

(Bewerkt)

Nog in afwachting. Dinsdag mail gekregen dat de salontafels zijn verzonden. Op zaterdag nog geen bezorgtijd bij DHL bekend omdat ze het pakket nog niet hebben ontvangen.

Reactie Gister&Vandaag:

Hi Sandra, wat vervelend dat er nog niks bekend is vanuit DHL. Stuur ons gerust een mail zodat we het kunnen nakijken voor je! :)

Wim Gunther

Slechte ervaring grote rotzooi in de winkel te Asten

Reactie Gister&Vandaag:

Beste Wim, we betreuren deze reactie en zouden graag hier verder over in contact komen.

Petra Wammes

Snelle bezorging

Reactie Gister&Vandaag:

Hoi Petra, bedankt voor je leuke revieuw! :)

Tonny Jansingh

Bedrijf wat zijn afspraken nakomt, zowel in de winkel als via de webshop! Toppie!

Reactie Gister&Vandaag:

Super leuk om te horen Tonny! :)