Gerhard Nijenhuis

Goed en snelle levering

Dankjewel Gerhard! :)

Slechte communicatie

Reactie Gister&Vandaag:

Goededag, graag zouden we hierover in contact komen. Kunt u dit mailen naar webshop@gisterenvandaag.nl

Mark

Slechte ervaring met beschadigde product en dus en geen optie te geven om gratis te retourneren en geld terug te geven. Vertrouwen in deze webshop is weg

Reactie Gister&Vandaag:

Beste Mark, retour zenden is uiteraard altijd mogelijk. Als u een mailtje stuurt kunnen we uiteraard een oplossing bieden voor jullie!

Rick Pol

Na een week nog niet m’n salontafel binnen, word ook slecht op de hoogte gehouden.

Reactie Gister&Vandaag:

Hi Rick, wat vreemd om te vernemen helaas had de vervoerder in verband met de feestdagen wat vertraging, we hopen op je begrip. Nog veel plezier met je salontafel! :)

Arie van Deuveren

(Bewerkt)

Zondag een zeer leuke set besteld salontafel 3 delig superleuk. Goede levering en ziet er super uit!!

Reactie Gister&Vandaag:

Super om te horen, dankjewel Arie :)

Eelco

Ik heb nog niks ontvangen, dus hoe kan ik ze beoordelen

Reactie Gister&Vandaag:

Beste Eelco, hopelijk heb je het pakket inmiddels ontvangen. Helaas was er afgelopen week wat vertraging bij de bezorger dit is momenteel opgelost. Excuses voor het ongemak en nog een fijne dag... Beste Eelco, hopelijk heb je het pakket inmiddels ontvangen. Helaas was er afgelopen week wat vertraging bij de bezorger dit is momenteel opgelost. Excuses voor het ongemak en nog een fijne dag toegewenst!

E Sloekers

Communicatie slecht, verder is er nog niets gebeurd

Reactie Gister&Vandaag:

Beste heer/mevrouw, graag komen we hierover in contact kunt u contact opnemen via webshop@gisterenvandaag.nl zodat we een goede oplossing kunnen bieden

Elke

Hebben 4 maart onze nachtkastjes besteld. Normaal wachttijd 8 weken na 10 weken toch maar eens gemaild wat er van was, krijg ik mail terug dat ze contact hebben opgenomen met leverancier wanneer ze... Hebben 4 maart onze nachtkastjes besteld. Normaal wachttijd 8 weken na 10 weken toch maar eens gemaild wat er van was, krijg ik mail terug dat ze contact hebben opgenomen met leverancier wanneer ze dit verwachten te leveren en dat is het, daar weet ik dus niets bij! Ondertussen 11 weken en nog steeds geen nachtkastjes.

Susana Martin Riveiro

Goed service, duidelijk, goede comunicatie

Reactie Gister&Vandaag:

Leuk om te horen Susana! :)

Stef Bijsterveld

Zéér positief