Snelle goede levering, weinig informatie over verzending
Onderlinge Taal vof
Goed contact, snelle reactie. Product wordt eerlijk en helder beschreven. Levering is snel en de verpakking in orde. Tevreden klant dus...kom zeker nog eens terug.
Eric van Elsacker
Goed, snel en communicatief
Ruud
Ik heb voor het hele huis tapijt tegels besteld. Dat ging makkelijk. Het bezorgen zou in overleg met mij gebeuren, omdat mijn huis verbouwd wordt. Echter was het in overleg met de aannemer, die...Ik heb voor het hele huis tapijt tegels besteld. Dat ging makkelijk. Het bezorgen zou in overleg met mij gebeuren, omdat mijn huis verbouwd wordt. Echter was het in overleg met de aannemer, die aanwezig was, al bezorgd. Op zich prima, dus ik ben dik tevreden. Ook nog telefonisch contact gehad en dat was ook prettig.
Pretty Little Party
Goede zware kwaliteit! Snelle levering en fantastische afwerking van product! Enige wat ik jammer vind is dat ik de verkeerde tape had gekocht (uiteraard zelf niet genoeg research gedaan).
Florale Haircare BV
Makkelijk bestellen, duidelijke communicatie en een snelle levering.
Geert Torfs
Zeer fijne en correcte service
Kapsalon Melis
Zeer goed!!
V P Mulders
Verkeerde kleur omschrijving. 'Wit' jet is dus grijs. Aan de telefoon wordt er ineens van gemaakt dat er zilver wit stond. Dit is zeker niet zo. Plus per doos is er kleurverschil. Geen compensatie...Verkeerde kleur omschrijving. 'Wit' jet is dus grijs. Aan de telefoon wordt er ineens van gemaakt dat er zilver wit stond. Dit is zeker niet zo. Plus per doos is er kleurverschil. Geen compensatie mogelijk. Geen service. Niks