Hoe verliep het boekproces bij Glamping4all?

Weeda

Heel fijn, duidelijk en zeer vriendelijk

Nik

Great, warm and friendly owners!

Bram Schouten

Zover ik mij kan herinneren is er geen persoonlijk contact geweest, alles is geautomatiseerd per mail verlopen dat verder prima verliep!

Linda Voortman

Het contact was goed. Alleen jammer dat we iets geboekt hadden en betaald hadden dat niet beschikbaar was. Het is uiteindelijk opgelost.

Marjan Olthoff

Prima plek alleen slechte uitrusting van keuken(1 pan, 1 kromme koekenpan). Te weinig toiletpapier, te weinig vuilniszakken. Dus eerst boodschappen doen! Onvoldoende als je net 4 personen bent.... Prima plek alleen slechte uitrusting van keuken(1 pan, 1 kromme koekenpan). Te weinig toiletpapier, te weinig vuilniszakken. Dus eerst boodschappen doen! Onvoldoende als je net 4 personen bent. Klamboe is perfect!!

Reactie Glamping4all:

Fijn dat jullie genoten hebben van de klamboe. En dank voor de overige info, we nemen contact op met de camping ivm de inventaris; toiletpapier en vuilniszak zijn bedoeld als welkomstvoorraad, het... Fijn dat jullie genoten hebben van de klamboe. En dank voor de overige info, we nemen contact op met de camping ivm de inventaris; toiletpapier en vuilniszak zijn bedoeld als welkomstvoorraad, het is niet standaard inbegrepen.

Maarten Halsema

Goed geholpen en goed verzorgde tenten.