Hoe verliep het boekproces bij Glamping4all?

Jolanda Maat- van Dam

Superfijne vakantie in Capalbio gehad in juli.
De 5 persoons safaritent stond bovenop een duin waardoor we een mooi uitzicht hadden.
Heerlijk strand met privé strandbedden.
Kortom een...
Superfijne vakantie in Capalbio gehad in juli.
Heerlijk strand met privé strandbedden.
Kortom een aanrader want ook de omgeving is prachtig!

Heerlijke vakantie gehad met ons gezinnetje. Lekker veel ruimte in de tent! En alle faciliteiten aanwezig.

Anne

De tent was prima maar hij was niet schoon, dit is opgelost doordat we zelf geen schoonmaak geld hoefden te betalen. Verder waren de faciliteiten op de camping wel beperkt geen mogelijkheden om een... De tent was prima maar hij was niet schoon, dit is opgelost doordat we zelf geen schoonmaak geld hoefden te betalen. Verder waren de faciliteiten op de camping wel beperkt geen mogelijkheden om een ijsje te kopen bij het zwembad en voor de trampoline moesten we een sleutel vragen en hij sloot om 1900 Veels te vroeg. Gelukkig mooi weer en gezellige buren en een prachtige omgeving.
Dus glamping zeker maar wel een andere camping denk ik.

Mooie camping, hele goede en luxe tent, erg nette badkamer, ruime plaats met schitterend uitzicht

Jos

Prima service van Glamping4 all. Over de camping Des Chevrets in Bretagne zijn we wat minder enthousiast. De huurtenten liggen boven op een helling en aan de onderzijde van de helling ligt een weg... Prima service van Glamping4 all. Over de camping Des Chevrets in Bretagne zijn we wat minder enthousiast. De huurtenten liggen boven op een helling en aan de onderzijde van de helling ligt een weg die naar het strand en naar een restaurant voert. Daardoor was het hele dag en ook 's ochtends vroeg nogal lawaaierig. De camping biedt aan de andere kant van het terrein volop ruimte om een rustiger plek te creeren. Dat zou sterk onze voorkeur hebben.

Tent was uitstekend echter vinden we dat er bij zo'n luxe tent ook wel fatsoenlijke stoelen horen. Dat is echt onder de maat. Gelukkig hadden we onze eigen crespo stoelen mee. Anders zit je echt... Tent was uitstekend echter vinden we dat er bij zo'n luxe tent ook wel fatsoenlijke stoelen horen. Dat is echt onder de maat. Gelukkig hadden we onze eigen crespo stoelen mee. Anders zit je echt belabberd.
Ook de inventaris van de tent is niet bijzonder geen glazen om wat uit te drinken alleen wijnglazen dat is wat karig..

Petra

Wij hebben een geweldige vakantie gehad in Spanje PUnta Mila. De tent was boven verwachting en niks op aan te merken. Erg luxe en mooie en fijne camping.

Jos

We hadden een heerlijke vakantie op een prachtige plek

Myrthe

Ik vond jullie service heel goed. Helaas viek de camping erg tegen en ook de service vsnuit de camping.

Reactie Glamping4all:

Fijn dat onze service goed is bevallen. We hadden tijdens de vakantie voor jullie kunnen bemiddelen, het is jammer dat er toen geen contact is geweest. We nemen nog even contact met jullie op.

Tjitse & Hanna

We hebben al 2 vakanties geboekt bij glamping4all, ze zijn altijd enorm behulpzaam, klantvriendelijk en denken met je mee.
Erg fijne organisatie om je vakantie bij te boeken!

Reactie Glamping4all:

Bedankt voor de positieve feedback, leuk om te horen! Tot volgend jaar :-)