Hoe verliep het boekproces bij Glamping4all?

Zeer klantvriendelijk.

Piek

Heerlijke vakantie, mooie ruime tent en leuke omgeving. De camping bood ook goede faciliteiten. Wat we iets minder vonden: eindschoonmaak is niet verplicht daar en dus ben je afhankelijk van wat de... Heerlijke vakantie, mooie ruime tent en leuke omgeving. De camping bood ook goede faciliteiten. Wat we iets minder vonden: eindschoonmaak is niet verplicht daar en dus ben je afhankelijk van wat de mensen voor je achterlaten en kennelijk is de controle door de camping daarop ook niet zo goed: de tent was niet goed schoongemaakt (in de keuken alles vet en soms met etensresten eraan, haren in het afvoerputje, vlekken op de dekens, papiertjes, haren en stof onder/achter de nachttafeltjes). Ook miste er bijv. een waterkoker en die kon niet vervangen worden om onduidelijke reden. Er miste ook bestek trouwens.
Tot slot viel het een beetje tegen dat we niet de aangekondigde dekbedden hadden, maar ouderwetse (en wat smoezelige) dekens.. De bedden hadden wel goede matrassen!

Sjoerd

Concept is super en de geboekte lokatie en tent waren prachtig. Helaas was glamping4all niet op de hoogte van het feit dat de camping voor een gedeelte van de geboekte periode gevuld was met... Concept is super en de geboekte lokatie en tent waren prachtig. Helaas was glamping4all niet op de hoogte van het feit dat de camping voor een gedeelte van de geboekte periode gevuld was met deelnemers aan een 6-daagse motorcross. We zijn met goede ondersteuning van glamping4all naar een andere camping verhuisd.

WKOSTER

Goede ervaring. Moest nog wel even naar bevestiging vragen en kreeg snel antwoord. Locatie en safaritent waren geweldig. Mede dankzij het goede weer.

Prachtige tent, snelle service, goede communicatie. Camping was niet zo bijzonder maar eiland prachtig

Inventaris keuken viel tegen. Geen wijnglazen, snelkoker ontbrak. Voor de prijs was de inventaris summier.
De tent was helaas de camping niet waard, wat een duistere camping, jammer dat zo'n mooie tent op deze camping staat.
Bedden, douche en eerste indruk uitstekend!

We hebben enorm genoten. Dankzij glamping4all geen vervelende onverwachte verrassingen!

We hadden wat meer faciliteiten verwacht op de camping. Een zandbak of speeltuintje voor de kinderen, een ijsje kopen bij het zwembad. De tent en ruimte op de camping was fantastisch!

Mooie tent en leuke lokatie op de camping.

Alles voldeed aan de verwachtingen, zelfs nog boven verwachting