9.8/10
9.6/10
9.8/10
9.6/10

Snelle en nette levering van bestelde producten.

Peter en anneke Hanselman

Altijd goede service. Klantvriendelijk. Goede kwaliteit stoffen.Snelle verzending en levering. Ruilservice is top. En vooral het zijn hele lieve mensen

Zie eerste antwoord. Ze hebben alleen maar sterke punten

Carina Bauweraerts

Reeds meerdere aankopen gedaan bij Glamrockclothing.Steeds snelle levering.Er wordt erg veel moeite gedaan om het bestelde artikel prachtig en verzorgd in te pakken...zeer attent !Regelmatig... Reeds meerdere aankopen gedaan bij Glamrockclothing.Steeds snelle levering.Er wordt erg veel moeite gedaan om het bestelde artikel prachtig en verzorgd in te pakken...zeer attent !Regelmatig koopjes of kortingen.. wat ook erg leuk is.
Bij Glamrock wordt je verwend en kijk je uit naar je online bestelde aankoop.Ook zeer goede beschrijving van het artikel en de maat .Wat erg belangrijk is.

Snelle levering en verzorgde verpakking.Beschrijving van het artikel is uitmuntend !De betaalmogelijkheden zijn variabel en vooral Paypal is leuk om mee te kunnen betalen als buitenlandse client.

Snel, vriendelijk en klantgericht.

Persoonlijk en snel contact bij vragen of service verzoek.

Evi Clerckx

Mijn ervaring met het bedrijf was een zeer goede. Ik had oorspronkelijk de verkeerde maat besteld en heb een mailtje gestuurd om de maat te wisselen: ik kreeg zeer snel een vriendelijke mail terug... Mijn ervaring met het bedrijf was een zeer goede. Ik had oorspronkelijk de verkeerde maat besteld en heb een mailtje gestuurd om de maat te wisselen: ik kreeg zeer snel een vriendelijke mail terug dat dit voor mij aangepast zou worden. De dag erna was het pakketje al bij mij thuis in België, wat ik zeer snel vond. Het zat heel netjes ingepakt en de cadeauverpakking was superleuk!

Snelle, vriendelijke service en leuke verpakking

Maud

Hele vriendelijke klantenservice, snel antwoord, snelle verzending, allemaal top!

Vriendelijke klantenservice
Snelle verzending

kitkat

Snelle service
mooie met zorg ingepakt
perfecte kwaliteit

snelle service
mooi en met zorg ingepakt product
perfecte kwaliteit

Ineke

Uitstekend betrouwbaar bedrijf. Scoort op alle punten uitstekend!

Alles is goed. Goede aflevering, netjes verpakt. Eigenlijk zoals iedere webwinkel het zou moeten doen.

Lente

Zeer goed, duidelijke site en zeer snelle levering

snelle levering, goede kortingen, ook een assortiment aan herenproducten

Monique

Goed, makkelijk te bestellen