9.8/10
9.6/10
9.8/10
9.6/10

Joëlle

Heel flexibel en professioneel. Omdat ik dichtbij woon kon ik het zelfs ophalen. De jas zit fantastisch, ik ben er heel blij mee. Dit is heus niet de enige keer geweest dat ik bij Glamrock zal... Heel flexibel en professioneel. Omdat ik dichtbij woon kon ik het zelfs ophalen. De jas zit fantastisch, ik ben er heel blij mee. Dit is heus niet de enige keer geweest dat ik bij Glamrock zal bestellen.

Flexibiliteit en de bereikbaarheid.

Kleding gekocht via site

Francisca

Al vaker kleding besteld. Lekker snel in huis en slim verpakt.

Heel sympathiek bedrijf en een leuke mix van professioneel, maar toch een beetje knullig. Maar dat heeft ook nadelen (zie hieronder)

Erna

Erg mooie producten van een goede kwaliteit, ontzettend vriendelijke en meedenkende klantenservice, snelle levering en alles met zorg verpakt; gewoon TOP

Duidelijk antwoord en meedenken bij vragen!

lauri

Eerste maal ,ging vlot

je weet soms niet of bepaalde stukken kleiner uitvallen dan het gangbare

Snel, makkelijk en betrouwbaar

Omdat pakje met gewone post kon, werden verzendkosten terug betaald. Het pakketje was mooi ingepakt.

Cornelis Aurelia

Zeer vlotte en vlugge communicatie!!!

Bij vragen antwoorden ze correct en duidelijk terug!!!

K Kuppens

Prima service, had de bestelling snel in huis en netjes verpakt ontvangen.

Anton Jonker

Uitstekende service, net als de kwaliteit

Leuk om op de hoogte gehouden te worden, leuke kleine snufjes erbij. Super service!

Fenna

Levering binnen één dag, echt top! Mooi verpakt en er zat zelfs een kerstchocolaatje bij.