9.8/10
9.6/10
9.8/10
9.6/10

Super service, noot iets terug hoeven te sturen, altijd (na de bestelling te hebben geplaatst) de volgende, uiterlijk de dag erna in huis.

Reactie Glamrockclothing.nl:

Bedankt, veel plezier met je aankoop.
Leuk dat alles bevalt.

Ed Farla

Regelmatig zaken besteld...altijd prima

Reactie Glamrockclothing.nl:

Bedankt, wij doen ons best maar kleding voor mannen is niet makkelijk te vinden.

Marlou Verstappen

Er wordt altijd gereageerd op vragen, snelle service en erg vriendelijk. Ik bestel er graag :)

Vertrouwen in de klant en denkt mee

Reactie Glamrockclothing.nl:

Bedankt, wat leuk om te lezen!

Monique

Snelle levering. uitstekende service. Heel erg blij met m'n bestelling. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Esther van Zon

Glamrock clothing ken ik al wat langer en hebben hartstikke leuke kleding/schoenen etc., specifiek voor een doelgroep die van alternatief/rock/metal/punk houden!
Alles netjes en...
Alles netjes en overzichtelijke internetsite, waar het bestellen van artikelen erg makkelijk is.
Ik had mijn bestelde vestje de volgende dag al in huis! Supersnel, had ik niet verwacht!
Bij levering van het bestelde vestje, was ik verrast door de leuke verpakking en het kerstsnoepzakje wat erbij zat geleverd! Hartstikke attent en lief!
Al met al een winkel waar ik vaker zal gaan bestellen!

Overzichtelijke internetsite
Makkelijk te bestellen
Netjes en leuk verpakt

Reactie Glamrockclothing.nl:

Bedankt, veel plezier met je aankoop.
Leuk om te lezen.

Miriam

Hele snelle service. Wanneer je je bestelling ontvangt wordt je blij. Het is met liefde ingepakt. Een kleine verrassing.

Reactie Glamrockclothing.nl:

Leuk om te lezen dat je blij wordt van onze leveringen.
Veel plezier met je aankoop.

Mr VooDoo

Super snelle levering !

Ingrid

Snelle levering, bestelling met veel zorg en aandacht ingepakt. Zeer klantvriendelijk

Het is altijd n feestje om n bestelling van glamrock clothing te ontvangen! Netjes en met zorg verpakt en bereid je advies te geven.

Joséphine de Bonbonnière

Hele goede communicatie en terugkoppeling! Goede deals!

Supersnelle communicatie bij vragen, ook in het weekend! En goede terugkoppeling.

Reactie Glamrockclothing.nl:

Fijn dat het toch aangekomen is met pakje gemak.

1 woord; SUPER!!!!!

duidelijk, eerlijk; wordt als een echt cadeautje verzonden. Altijd wat leuks of lekkers erbij. SUPER!!!