9.8/10
9.6/10
9.8/10
9.6/10

Jetje

Snel, vriendelijk en mooie spullen

Pakket werd al verzendklaar gemaakt zodra ik de betaling had gedaan, zodat ik geen extra dag hoefde te wachten

sly

Hele snelle levering, ruilen enz hele goede afhandelin.

leuke website, vriendelijke mensen, snelle goede servicex

Nathalie.

De Rumble 59 Marlene Jeans vandaag ontvangen! Mijn eerste bestelling bij Glamrock Clothing.
Een hele mooie jeans, door de hoge taille kleedt ie superslank af. Bestelling wordt ook mooi in vloeipapier en lint verpakt, net een cadeautje voor jezelf!

Snelle bezorging en bestelde artikelen altijd netjes en goed ingepakt.

Amanda Noordzij

Zeer snelle levering, prachtig verpakt en wat een geweldige jurk. Zijn geld zeker waard en je voelt je een heuse "vamp" zodra je hem aantrekt!

Kwalitatief goede producten
Zeer netjes verpakt

Eva van loo

Er stond een levertijd van 2 a 3 weken maar met 3 dagen was mijn bestelling al binnen. Echt super! Er was wel iets verkeerds geleverd maar ik kreeg meteen reactie op mij mail en het gaat opgelost... Er stond een levertijd van 2 a 3 weken maar met 3 dagen was mijn bestelling al binnen. Echt super! Er was wel iets verkeerds geleverd maar ik kreeg meteen reactie op mij mail en het gaat opgelost worden. Overal een super service!

Vriendelijk en snel

Snel, persoonlijk, verzorgd en ben erg blij met m'n perfect zittende jurk.

Persoonlijk, snel, verzorgd.

Elisabeth

Perfect

Snelle levering!!!

Prima, vriendelijk en informatief in omgang met klanten, keurig verpakt en op tijd verzonden

Mooie, kwalitatief goede kleding, goede communicatie, klantvriendelijk!

Ik had de bestelling de volgende dag al thuis, wat fijn! Ook werd er op mijn vragen direct gereageerd en kreeg ik korting aangeboden toen een door mijn besteld produkt toch niet voorradig was. Een... Ik had de bestelling de volgende dag al thuis, wat fijn! Ook werd er op mijn vragen direct gereageerd en kreeg ik korting aangeboden toen een door mijn besteld produkt toch niet voorradig was. Een heel goede ervaring en erg mooie kleding.