kwaliteit van het product

Goed bedrijf komt afspraken na

Afspraken perfect nagekomen Goed produkt

W van t hart

Spiegel op maat en glas scherm tbv douce wand , prijzen vergeleken en glasconcept kwam met gunstige offerte. En snelle levertijd. Alles netjes geleverd. En duidelijke site.

Ernstjan de Kooker

Goede service en snelle levering.

Plaatsing van de glaswand en het thermopane werd vakkundig gedaan.

Indien nodig voldoende informatie gegeven
Aflevering was perfect, goede prijs van de douchedeur

H. Wieland

Gewoon goed!

Snelle en flexibele service

van Doornik

Zeer goed

Prima kwaliteit / prijs verhouding

We hebben een grote douchewand besteld en dat is zonder problemen verlopen. Soepele communicatie en een scherpe prijs! Wij komen zeker terug als we weer een product nodig hebben dat glasconcept... We hebben een grote douchewand besteld en dat is zonder problemen verlopen. Soepele communicatie en een scherpe prijs! Wij komen zeker terug als we weer een product nodig hebben dat glasconcept verkoopt. Ook raden wij dit bedrijf aan bij andere mensen.

Marcel komt zelf inmeten en geeft goede tips

Plaatsingskosten zijn mijns inziens wat hoog.

Kesseler

Soepel en snel geholpen. Deur is ingemeten, en 5 weken later werd ie geplaatst.

Geen poespas

Tips geven om gebruikte kozijn mooi af te werken ipv een dure oplossing aanbieden

Ferrie DLN Multiservice

Gewoon een goed product tegen een scherpe prijs. Aardige mensen die meedenken in oplossingen

De vriendelijke chauffeur die de wand kwam brengen heeft in overleg zijn aanhanger met glas rek laten staan tot de hijskraan er was om de ruit naar boven te brengen. Later op de dag heeft hij de... De vriendelijke chauffeur die de wand kwam brengen heeft in overleg zijn aanhanger met glas rek laten staan tot de hijskraan er was om de ruit naar boven te brengen. Later op de dag heeft hij de aanhanger weer opgehaald.

van noorden

Douchewand en douchedeur besteld bij glasconcept aan huis. goede ontvangst en service.

snelheid en service, monteurs werken netjes