kwaliteit van het product

De veld

Zeer goed en net werk afgeleverd

Echt nog een familiebedrijf met oog voor de klant

Pieter

Nadat de baas alles snel en vakkundig had ingemeten kwamen 4 wkn later twee nette en handige medewerkers het glas monteren en afkitten. Het glas werd voorzichtig behandeld en geplaatst. Alles klopt... Nadat de baas alles snel en vakkundig had ingemeten kwamen 4 wkn later twee nette en handige medewerkers het glas monteren en afkitten. Het glas werd voorzichtig behandeld en geplaatst. Alles klopt precies, sluit netjes aan en is strak gekit. Het resutaat is GEWELDIG ! Alle medewerkers waren heel klantvriendelijk en wij zijn goed en snel geinformeerd.

Vriendelijk mensen aan de telefoon en ze maken waar wat werd beloofd. Het inmeten werd al na een paar dagen gedaan en was zo geregeld. Een concurrent deed er ruim 1 uur over en Glasconcept was na 20... Vriendelijk mensen aan de telefoon en ze maken waar wat werd beloofd. Het inmeten werd al na een paar dagen gedaan en was zo geregeld. Een concurrent deed er ruim 1 uur over en Glasconcept was na 20 min al klaar :-)

Ik zou het niet weten

Bij glasconcept een douchecabine op maat besteld, de prijs is zeker niet duurder dan een standaard douchecabine en heel veel goedkoper dan maatwerk bij een douchespeciaalzaak. Alles is heel goed,... Bij glasconcept een douchecabine op maat besteld, de prijs is zeker niet duurder dan een standaard douchecabine en heel veel goedkoper dan maatwerk bij een douchespeciaalzaak. Alles is heel goed, snel en uitmuntend afgeleverd en geplaatst!!

top maatwerk bij een douchecabine op maat, goed, duidelijk en snel mail- en telefonisch contact en vlotte zeer goede levering.

Chris

We waren op voorhand positief vanwege de gunstige prijzen en de snelle, behulpzame reactie. Na de levering - toen bleek dat we zelf niet konden monteren - werd de service van glasconcept minder. We... We waren op voorhand positief vanwege de gunstige prijzen en de snelle, behulpzame reactie. Na de levering - toen bleek dat we zelf niet konden monteren - werd de service van glasconcept minder. We werden steeds niet teruggebeld en nadat wij besloten toch een andere partij dan glasconcept onze glaswand te laten monteren, was alle vriendelijkheid verdwenen. Met de glaswand zijn we nog steeds tevreden, met de after care wat minder.

Snel reageren bij bestellen en meedenken met het inmeten!

We moesten zelf helpen de glasplaat naar boven te tillen waarbij mijn partner zijn heup verrekt heeft. Daarnaast is onze muur beschadigd tijdens transport naar boven. Door gebrek aan advies over... We moesten zelf helpen de glasplaat naar boven te tillen waarbij mijn partner zijn heup verrekt heeft. Daarnaast is onze muur beschadigd tijdens transport naar boven. Door gebrek aan advies over montage hebben we uiteindelijk een professional moeten inhuren. Klantvriendelijkheid was hoog, totdat het glas geleverd was. Daarna nam het af.

t.plat

Douchewand voor inloopdouche

Prijs, vriendelijkheid

Super goede service mooi glas en waar voor je geld voor iedereen een aanrader die van gla houdt inje douche

John

Prima product en montage. Ik kon alleen een op maat gemaakt product hebben, standaard maten passen niet. Ziet er mooi uit en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

Mooi maatwerk, montage is ook perfect. Precies zo als ik het wou hebben.

Glazen wand besteld en geleverd volgens afspraak. TOP!

Eva

Glasdeur voor badkamer

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Contacten liepen wat moeizaam, het leek of bleek dat iedereen in april 2016 met vakantie of ziek was. De vervanger van de vervanger nam de telefoon op etc.
Een glasdeur besteld voor een...
Een glasdeur besteld voor een badkamer, op de een of andere manier is de WC-sluiting uit het bestelproces verdwenen en dus ook niet geleverd.