kwaliteit van het product

Joke weeda

Goeie ervaring. Duidelijke informatie gehad. Badwand staat nog niet. Maarkomt vast goed.

Telefonisch vragen gesteld. Wist waar ze het over had. Gebeurt tegenwoordig niet vaak. Alleen dat moedigt al aan om bij glasconcept te vestellen.

Verkeerde informatie over stabiliteitsstang gehad. Belanrijke informatie.

De werd

Snel geholpen , geven graag telefonisch of per mail advies en beantwoorden al je vragen. De site ziet er mooi en overzichtelijk uit... De levering was snel erg vriendelijk personeel.

Denken mee en geven advies over hoe zelf in te meten en sturen goede bevestigingsmails

Martien de Jong

Wij hebben een douchedeur op maat besteld bij glasconcept. Naast de vriendelijke service, bij zowel klantenservice en de bezorging bevalt de douchedeur uitstekend. Het beslag is van goede kwaliteit... Wij hebben een douchedeur op maat besteld bij glasconcept. Naast de vriendelijke service, bij zowel klantenservice en de bezorging bevalt de douchedeur uitstekend. Het beslag is van goede kwaliteit en het glas is ook erg mooi.

Service en flexibiliteit.

Piepschuim randjes op de hoekjes van het glas.
Handleiding montage van de scharnieren.
Voor altijd de lieve bezorger in dienst houden, fijne man.

Renkema

Prima service, duidelijke communicatie over de levering. Ondanks online aanschaf veelnprettig persoonlijk contact

Rutger Kroon

Destijds scherpe prijzen en twee jaar naar dato nog steeds super service! Douchedeur liep aan op de vloer. Het probleem was een week later kostenloos verholpen.

Douchedeur op maat besteld. Voor het afstemmen over de maten is een paar contact geweest en daarna voor het inplannen van de bezorging. Uiteindelijk is de deur volgens afspraak geleverd en hij past... Douchedeur op maat besteld. Voor het afstemmen over de maten is een paar contact geweest en daarna voor het inplannen van de bezorging. Uiteindelijk is de deur volgens afspraak geleverd en hij past precies! Goede kwaliteit en service op maat. Rubber dopje van het scharnier dat was zoekgeraakt is met de post nagezonden.

van Dijk

Goede prijs en snelle levering. Alles keurig afgehandeld.

Goede prijs en snelle levering. Alles keurig afgehandeld.

Ervaring is goed, prijs is super en service ook

Komen afspraken na, informatie altijd oke

Ed S.

Onlangs een galzen douchedeur hier gekocht. Geen standaard deur maar glasconcept had wel de oplossing.

Klantvriendelijk
Scherpe prijzen
En snelle levering.
Monteurs werkte erg netjes.

Echt een aanrader.

hermsen

Mijn ervaring is heel goed
Ik weet wel als ok weer iets nodig heb
waar ik moet zijn