Professionele aanpak, vriendelijke bediening
Prijs/ kwaliteit
Misschien niet de meest snelle service, maar zeker wel een goede service. Afmetingen perfect voor elkaar, goede levering en ook waar nodig advies en ondersteuning.
nette levering
reactie op mails kan sneller
Tevreden over Glasconcept. Helder in de communicatie, scherp geprijsd en tevreden over de kwaliteit. Zowel die van het van product zelf (douchedeur) als het inmeten en plaatsen.
Scherp geprijsd. Goede kwaliteit van de deur. Benaderbaar.
Website kan iets informatiever en uitgebreider zodat je beter weet wat je precies bestelt.
Heel goed,snelle levering .
Goede service en scherpe prijs.
Betaling achteraf,en snelle reactie op mail.
Professionele uitvoering zowel wat betreft douchedeur als glazen deur.
Prijs
Kwaliteit product
Inderdaad door de verhuis drukte mijn eigen reactie te geven .
Maar ik ben uiterst tevreden oven Glasconcept.
Soepele communicatie met Marjan
Douche wand besteld , maar vond dat het te lang duurde voor het geleverd werd ,vragen daar over per mail , daar kreeg ik vrijwel geen antwoord op ,moest bellen ,maar daarna weer wachten ?
Prima product
Reactie snelheid op bellen en mail is echt veel te laag , levertijd ook
Slechte service, bij afhaal was de spiegel niet verpakt. En dat waren ze ook niet van plan... even een stukje bubbelplastic erom heen, maar nee hoor dat dien we niet.... sta ik daar met een losse...
Medewerkers doen goed hun best om specifieke wensen van de klanten duidelijk te hebben. Als ze ergens niet zeker van zijn dan vragen ze het nog eens na. Heel goed! Reactiesnelheid op emails mag soms...
Reactiesnelheid op emails