kwaliteit van het product

Joost Overmaat

Prettig contact, er vallen afspraken omtrent levering te maken, houden zich aan hun woord.

prettige manier van communiceren, er zijn afspraken te maken.

iets sneller laten weten wanneer het produkt geleverd wordt

Eh SUPER! Prijs - kwaliteit is top1

Snelle reactie via mail wanneer je vragen hebt ....

Mss mogelijkheid om te betalen met mobiele pinautomaat. Maar dat is het enige.

Daisy

Wij hebben onze douche deur bij glas concept besteld en laten plaatsen en we zijn zeer tevreden!
De service is goed en snel en je word zeer vriendelijk geholpen. Wij hebben glasconcept aangeraden gekregen en wij zouden het zelf ook zeker aanraden aan ieder ander !

Goede service !

Nee wij zijn zeer tevreden.

P. Stijns

Kroef

Twee maal glaspanelen voor inloopdouches besteld. Zeer tevreden!

ongelofelijk goed klantgericht. Een voorbeeld hoe het moet!

eBotjes Consultancy

Fantastisch product en professionele plaatsing. Ik zou zo weer een bestelling plaatsen.
Geweldig!

Keuzegemak van glassoort en opties.
Ook het persoonlijk contact heb ik erg gewaardeerd.

Ik beveel Glasconcept van harte aan. Vakwerk tegen een zeer concurrerende prijs!

Deze week is onze douchecabine vervangen door een glaswand over de achterkant van het bad en een prachtige glazen deur. Het kristalglas is werkelijk prachtig. De monteurs van Glasconcept hebben... Deze week is onze douchecabine vervangen door een glaswand over de achterkant van het bad en een prachtige glazen deur. Het kristalglas is werkelijk prachtig. De monteurs van Glasconcept hebben vakwerk geleverd. Zij hebben de cabine verwijderd, het tegelwerk van wanden en vloer schoongemaakt en de nieuwe spullen voortreffelijk gemonteerd en afgewerkt. Alles na uitvoerig overleg. Hulde!
Ik ben blij dat ik met Glasconcept in zee ben gegaan en dat tegen een wel heel concurrerende prijs.

Inge

Wij hebben een douchedeur gekocht bij Glasconcept.
Prima contact, prima product en meer dan prima service.
Kortom een prima product voor een prima prijs
Zeker een aanrader!!

Service is prima!!

Geen wij zijn dik en dik tevreden

T. Langeveld

Glasconcept heeft ons kundig en correct geadviseerd en het glas is perfect gezet. Top!

Goede en snelle reactie. Niets was teveel gevraagd.
duidelijk wanneer geleverd zou worden.