kwaliteit van het product

van sambeek

Zeer tevreden

Snelle en vriendelijke service, goed verwachtingsmanagement, geen valse beloftes.

Site mag wat mij betreft iets duidelijker. Ik heb ook een heldere glasplaat voor in een kozijn besteld, ik wist niet dat ze die ook hadden uitgaande van de informatie van de site .

Maarten

Inmeten en plaatsen van keukenachterwand.

Goede service en vooraf de totale prijs bekend.

Snelle levering met een mooi eindresultaat! Ook nog een stuk extra gekit zodat alles er strak uitziet.

Deeveedee

Glasconcept.nl

Snelle communicatie en keurige wijze van installatie

Zou goed zijn om duidelijk op de website te zetten dat betaling bij aflevering is

F.Wegter

Correcte behandeling en snelle en goede levering

duidelijke site

meer informatie over de leverings tijd

J.K Donkersloot

Wij hebben een douchedeur bij jullie gekocht en dat is erg goed gegaan. Jullie houden goed contact met de klanten door middel van mailtjes. Snelle levering en toen de douchedeur bij ons thuis... Wij hebben een douchedeur bij jullie gekocht en dat is erg goed gegaan. Jullie houden goed contact met de klanten door middel van mailtjes. Snelle levering en toen de douchedeur bij ons thuis afgeleverd werd heeft de chauffeur ons nog informatie gegeven over het plaatsen en bevestigen van de douchedeur en zelf over het schoonmaken en we kregen nog schoonmaakproducten erbij. Wij geven jullie een dikke tien

Ga zo door!

Daan boer

SUPER, prima service. De manier van het brengen was al een lust om te beleven en te zien. De man die het bracht zat helemaal " in" zijn product. Zo voorzichtig, geweldig, dat zie je niet vaak meer... SUPER, prima service. De manier van het brengen was al een lust om te beleven en te zien. De man die het bracht zat helemaal " in" zijn product. Zo voorzichtig, geweldig, dat zie je niet vaak meer tegenwoordig, dat iemand ZO staat voor zijn werk. Hopelijk dat we samen nog eens wat zaken kunnen doen in de toekomst.

Goede kwaliteit van het materiaal

Tip; ga zo door.

Boone

Goede prijs! Kwaliteit was voldoende maar kan beter. Contact verliep vriendelijk en goed.

Goede prijs ivm de concurrentie.

Kwaliteit (afwerking randen) kan beter. Brokkelige rand om sommige stukken helaas.

Payam

Zeer tevreden. Alles naar wens gelopen.

Mark Groot Koerkamp

Heel goede ervaring met dit bedrijf, ze zijn duidelijk en communiceren goed.

De mensen van het bedrijf weten, veel van hun eigen producten en gegeven goed advies.

Geen verbeterpunten en/of aanvullende tips

Harm

Glasconcept heeft een mooie overzichtelijk website waarmee eenvoudig een bestelling kan worden geplaatst. De reactie snelheid is hoog en de inhoudelijkheid van goede kwaliteit. Het product ziet er... Glasconcept heeft een mooie overzichtelijk website waarmee eenvoudig een bestelling kan worden geplaatst. De reactie snelheid is hoog en de inhoudelijkheid van goede kwaliteit. Het product ziet er mooi, strak en solide uit.