kwaliteit van het product

P. van Zelst

Gewoon goed

goede prijs kwaliteit verhouding....snelle levering.
Kortom perfect.

geen opmerkingen

Kapsalon Karin

Prima geregeld

snelle reactie op vragen

C.R. Khitanea

Goede ervaring , vriendelijke mensen die het bedrijf besturen en uitvoeren , dus het contact is lekker direct .

bedrijf met persoonlijkheid

meer voorbeeldfot's op de site en afleverinformatie

rutgers-glasinlood

Mijn eerste opdracht als nieuwe ondernemer

als nieuwe ondernemer en afnemer meer dan goed geholpen bij mijn eerste klus, nogmaals dank gr herbert

Reinder

Mooi goed afgewerkt product met een goede service, door de snelle nalevering van scharnieren die aanvankelijk vergeten waren

Service,
Mooi product

De reactiesnelheid is laag voor e-sales en daarnaast kan de informatievoorziening beter omtrent de netto maten van het product. Dit zorgt denk ik bij diverse potentiele klanten voor verwarring. De reactiesnelheid is laag voor e-sales en daarnaast kan de informatievoorziening beter omtrent de netto maten van het product. Dit zorgt denk ik bij diverse potentiele klanten voor verwarring.

Lars musschoot

Alles zeer correct buiten de plaatsing ( door fout bij de plaatsing kan douchedeur niet naar binnen open, hebben dit gemeld zonder reactie).

Erve Veldink

Heel geschikt om een op maat gemaakte douchedeur te bestellen

Geef wat meer betalingsruimte of -mogelijkheid, bijv. door een draagbaar pinapparaat mee te nemen bij het afleveren. Dan kan er meteen betaald worden, zonder dat de klant dat geld in huis hoeft te... Geef wat meer betalingsruimte of -mogelijkheid, bijv. door een draagbaar pinapparaat mee te nemen bij het afleveren. Dan kan er meteen betaald worden, zonder dat de klant dat geld in huis hoeft te halen.

sies

Mooie glazen deuren en platen tegen een net prijs niveau

meedenken, correcte montage, afspraken na komen

Peter Bas Mensink

Correct, volgens afspraak en behulpzaam

Erg behulpzaam. Goede 1-op-1 communicatie

Telefonische bereikbaarheid laat te wensen over.