Glaspunt heeft bij ons HR++ glas geplaatst en dit is heel netjes gedaan. Rommel is meegenomen en glaszetters waren vriendelijk.
Robin
Goed geholpen, deskundig advies, fijn bedrijf
Mark
HR++ glas laten plaatsen, communicatie voor en na het zetten was top. Medewerkers kantoor en glaszetters waren stuk voor stuk behulpzaam en vriendelijk.
Kylie
Snel geholpen bij schade aan mijn raam. Door onveilige situatie eerst noodvoorziening geplaatst, rommel is meegenomen.
Lotte
Snel en netjes geholpen door glaszetter van Glaspunt. Antwoorden op vragen die ik had waren duidelijk. Fijne, goede service.
Caroline
Zeer tevreden met vervangen van oude glas voor hr++ glas. Advies van Glaspunt was precies wat wij zochten.
Susan
Het raam is netjes en zorgvuldig geplaatst door de glaszetters.
Frank
Net gewerkt, snel bij ons op locatie en fijne, vriendelijke glaszetter
Femke
Duidelijk in wat ik kon verwachten, glaszetter was op de afgesproken dag en het werk is goed gedaan. Ik ben tevreden met Glaspunt en de manier waarop ze werken.
Jorrit
Onze woning volledig voorzien van HR++ glas om ons huis duurzamer te maken en mee te gaan met de tijd. We zijn heel blij dat we dit eindelijk uit hebben laten voeren. Het resultaat mag er zijn,...Onze woning volledig voorzien van HR++ glas om ons huis duurzamer te maken en mee te gaan met de tijd. We zijn heel blij dat we dit eindelijk uit hebben laten voeren. Het resultaat mag er zijn, bedankt mannen van Glaspunt!