Glaspunt

Sanne

Door inbraak was keukenraam kapot maar gelukkig was Glaspunt wel snel bij ons om dit veilig te stellen. Ze hebben gelijk de maten op genomen om nieuw glas te bestellen. Erg fijne service en het... Door inbraak was keukenraam kapot maar gelukkig was Glaspunt wel snel bij ons om dit veilig te stellen. Ze hebben gelijk de maten op genomen om nieuw glas te bestellen. Erg fijne service en het nieuwe glas is ook weer netjes erin gezet.

Mike

Bovenlicht bij de voordeur laten vervangen. Het is netjes en snel gedaan door de glaszetter.

T.

Goede service, duidelijke communicatie, aardige glaszetter met kennis van zaken.

Wim

Ik ben zeer tevreden met de service van Glaspunt. De glaszetter was vriendelijk, professioneel en werkte netjes. De ruit is perfect geplaatst en het resultaat ziet er fantastisch uit. Ik kan... Ik ben zeer tevreden met de service van Glaspunt. De glaszetter was vriendelijk, professioneel en werkte netjes. De ruit is perfect geplaatst en het resultaat ziet er fantastisch uit. Ik kan Glaspunt van harte aanbevelen.

Danny

Vriendelijke, correcte monteur. Keurig werk afgeleverd en snel langsgekomen plus snel gewerkt.

Peter

Woning voorzien van isolatieglas om de woning nog duurzamer te maken. Glaspunt biedt een goede service, duidelijke communicatie en goed product.

Simone

Na lang zoeken voor een oplossing om minder inkijk in onze badkamer te creëren kwamen we uit bij Glaspunt. Zij hebben ons goed geadviseerd over het beste glas voor onze situatie. Lekker veel licht,... Na lang zoeken voor een oplossing om minder inkijk in onze badkamer te creëren kwamen we uit bij Glaspunt. Zij hebben ons goed geadviseerd over het beste glas voor onze situatie. Lekker veel licht, maar wel de gewenste privacy. Dank voor de goede oplevering.

Michelle

Door een ongelukje is de ruit in onze woonkamer gesneuveld. Glaspunt heeft er snel een noodvoorziening op kunnen plaatsen om alles veilig te stellen. Uiteindelijk is het nieuwe glas er netjes in... Door een ongelukje is de ruit in onze woonkamer gesneuveld. Glaspunt heeft er snel een noodvoorziening op kunnen plaatsen om alles veilig te stellen. Uiteindelijk is het nieuwe glas er netjes in gezet en is alles netjes achtergelaten door de mannen van Glaspunt.

Vincent

Onze woning uit 1870 moest nodig gerenoveerd worden, en dus op zoek gegaan naar manieren om te verduurzamen.. daarbij gekozen voor isolatieglas van Glaspunt. Zij hebben ons goed geholpen bij het... Onze woning uit 1870 moest nodig gerenoveerd worden, en dus op zoek gegaan naar manieren om te verduurzamen.. daarbij gekozen voor isolatieglas van Glaspunt. Zij hebben ons goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes en de mannen die het kwamen zetten hebben het prachtig achter gelaten. Wij zijn ontzettend blij met de kennis en professionaliteit van deze partij.

John

Raampje van schuurdeur was kapot gegaan. Glaspunt heeft dit prima opgelost net nieuw draadglas.