Herziening van de feedback na whatwapp communicatie naar geen mening.
Willem Scherpenisse
Kwaliteit van het behang viel me erg tegen. Er moet veel meer aandacht gegeven worden aan de ondergrond on een mooi resultaat te krijgen. De renoverende werking van dit behang viel me erg tegen....Kwaliteit van het behang viel me erg tegen. Er moet veel meer aandacht gegeven worden aan de ondergrond on een mooi resultaat te krijgen. De renoverende werking van dit behang viel me erg tegen. Oneffenheden worden nauwelijks weggewerkt. Jammer. Daar had ik het wel voor gekocht. Levering vlot en volgens afspraak.
Lloyd
Vlekkeloos
Danny
Ja echt super, je kan hier gewoon per meter bestellen en de levering is netjes en snel....kan het aan ieder een aanbevelen, ga gewoon is een kijkje nemen op de website je staat versteld wat ze aan...Ja echt super, je kan hier gewoon per meter bestellen en de levering is netjes en snel....kan het aan ieder een aanbevelen, ga gewoon is een kijkje nemen op de website je staat versteld wat ze aan behang materiaal hebben. En er staan genoeg tips over hoe je kunt beginnen en waar je op moet letten.