Goed product voor scherpe prijs, volgende dag al geleverd, erg tevreden. Alleen zou de verpakking iets steviger mogen, karton van het pakket was erg dun en gescheurd waardoor de inhoud kwijt had...Goed product voor scherpe prijs, volgende dag al geleverd, erg tevreden. Alleen zou de verpakking iets steviger mogen, karton van het pakket was erg dun en gescheurd waardoor de inhoud kwijt had kunnen raken. Ik zal hier volgende keer weer kopen.
Familie A-R
Artikelen worden geleverd zoals zij beloven. Netjes en goed verpakt om beschadigingen te voorkomen en geen onnodig grote doos gebruikt als verzenddoos. Bestelbon wordt meegeleverd met een...Artikelen worden geleverd zoals zij beloven. Netjes en goed verpakt om beschadigingen te voorkomen en geen onnodig grote doos gebruikt als verzenddoos. Bestelbon wordt meegeleverd met een persoonlijk berichtje.
Serge Starmans
Zeer goed
Monique Ruparelia
Zeer goede site
Iris Mouthaan
Online aankoop, prima service met persoonlijke tint
Danielle Geraedts
Snelle levering. En een persoonlijk kaartje erbij wat de aankoop ook persoonlijk maakt ipv een nr