Sandra Muit

Zeer goede ervaring. Bestelling ging heel makkelijk, gebruiksvriendelijke website, veel informatie, goede status update van de order en snelle levering. Echt aan te bevelen. Vooral het... Zeer goede ervaring. Bestelling ging heel makkelijk, gebruiksvriendelijke website, veel informatie, goede status update van de order en snelle levering. Echt aan te bevelen. Vooral het handgeschreven kaartje in de order is zeer te waarderen.

Evelien

Altijd zeer tevreden; scherpe prijzen, snelle levering, alles keurig verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Perfect.

Amanda

Mooi servies en snel geleverd.

E.M. Helleman

Na een paar dagen had ik mijn bestselling al binnen. Goede service en snelle behandeling

Herman in Hercules

Prima snelle service.

D.meens

Goede service,mooie producten!

Herman en Elly de Vries

Nieuw bedrijf voor mij. Maar wonderlijk goede service. Zeer tevreden. Heel persoonlijk, correct, snel en compleet.

Monique Rothman

Betrouwbaar bedrijf

Corrie van Willegen

Jammer dat Gloudemans de belofte van een persoonlijke kortingscode van 10% na het schrijven van een review niet nakomt.

Reactie Gloudemans Koken & Kado:

Beste Corrie,
Beste Corrie,
Uw review wordt na een check van feedbackcompany pas geplaatst (zoals ik u al aangaf in een eerder bericht via de mail). Daarna zou ik u een persoonlijke kortingscode sturen. U heeft in de tussentijd toch nog een bestelling geplaatst (met opmerking dit te compenseren met 10%, dit was gedaan en staat binnen enkele dagen dan ook op uw rekening).
Voor nu nog een fijne dag en veel plezier van het Pip Studio servies.

Corrie van Willegen

Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Mijn servies is heel aangekomen! Persoonlijke note bij de zending maakt het net iets persoonlijker. Leuk!