Anne

Goede service, snel geleverd. Netjes verpakt.

Irma Favier

Goede en snelle service. Eerste keer besteld ben zeker tevreden.

M. Goorman

Positieve ervaring gehad.

Wim Aarts

Erg goede service. ondanks het feit dat de schaal erg zorgvuldig en ook erg goed was verpakt kwam hij(met dank aan Post NL?) kapot aan. Toen we dit melden werden we erg klantvriendelijk geholpen en... Erg goede service. ondanks het feit dat de schaal erg zorgvuldig en ook erg goed was verpakt kwam hij(met dank aan Post NL?) kapot aan. Toen we dit melden werden we erg klantvriendelijk geholpen en daags daarna kwam de nieuwe schaal goed aan. Geweldige service, dat moet gezegd worden!!

Helene van der Linden

Persoonlijke aandacht, telefonisch en mail contact was heel prettig. Mijn Pip mokken kwamen heel en super goed verpakt aan. Super service.

annerieke bouwmeester

Een goede ervaring! een snelle en nette levering!

annerieke bouwmeester

Mijn ervaring is positief, vragen worden snel beantwoord een duidelijke website, en een goede nette levering.

Marielle Rijnberg

Wat een nette service. Eerst een mail dat de levering iets later kwam en bij levering een persoonlijk bericht met excuus voor de latere levering.

Ilja Smit

Snelle en correcte levering van het bestelde artikel

Suzanne Deckers

Geweldige service! Ik wilde snel iets van Blond Amsterdam bestellen om iemand even een opkikker te geven, dus had bij de opmerkingen ingevuld dat het heeeeel fijn zou zijn als het zou lukken om het... Geweldige service! Ik wilde snel iets van Blond Amsterdam bestellen om iemand even een opkikker te geven, dus had bij de opmerkingen ingevuld dat het heeeeel fijn zou zijn als het zou lukken om het de dag erna in huis te hebben... Persoonlijk mailtje terug dat dat helemaal goed ging komen! Het was idd de dag erna al binnen, was al als cadeau ingepakt en er zat nog een handgeschreven briefje bij. Waar zie je dat nog tegenwoordig?? Echt een aanrader, ik ga hier zeker vaker iets bestellen!!