Wim

Een prima product tegen een scherpe prijs en... de volgende dag in huis. Wat kun je nog meer van een webshop verwachten?

trix

Was mijn eerste aankoop en na 1 aankoop kan ik niet oordelen hoe een bedrijf is. eerste indruk is goed en duidelijk... leuke fele kleuren.

Neon wimpers voor 15.00 uur. De volgende dag kon ik deze vanaf 15.00 bij de Supermarkt afhalen waar ik deze liet afleveren.

Maikel

Ik had smiddag’s glow sticks besteld en die waren er de volgende dag al. Super service en snel en leuke glow stick.

Grote bestelling gedaan voor een blacklight feestje , enorm tevreden over de levering van de goederen, 10 min na mijn bestelling en betaling , kreeg ik al een track en trace om mijn bestelling te... Grote bestelling gedaan voor een blacklight feestje , enorm tevreden over de levering van de goederen, 10 min na mijn bestelling en betaling , kreeg ik al een track en trace om mijn bestelling te volgen, volgende dag al geleverd. Ik raad dit bedrijf enorm aan..

Jan

Ruim aanbod, goede informatie, snelle levering.

Daniel Koffijberg

Fijn bedrijf en snelle afhandeling.

Goede klantenservice. Snelle reactie op klacht over glowsticks die kapot gingen. Meteen geld retour ontvangen.

Snelle levering en vriendelijke service

Tessa

Na een verkeerd product te hebben gekregen netjes opgelost door Glow specialist!

Reactie Glow Specialist:

Bedankt voor uw review!
Fijn dat we het hebben kunnen oplossen naar tevredenheid.