De levering was snel bezorgt dat is dus 1 + punt, maar de aandraai schroeven waren verbogen waardoor je ze niet aan de blacklight vast kon maken dus moest meteen nieuwe erin zetten voordat ik hem...De levering was snel bezorgt dat is dus 1 + punt, maar de aandraai schroeven waren verbogen waardoor je ze niet aan de blacklight vast kon maken dus moest meteen nieuwe erin zetten voordat ik hem kon ophangen dat was een mindere everaring.
Bestelling opgehaald. Vriendelijk en goed geholpen.
Snelle service en afhandeling Prima!
Bedrijf is prima. De glow in the dark spullen deden het niet in het donker en sommige waren amper te zien. Make-Up en en tape gekocht. Dus altijd black light erbij anders werkt het...Bedrijf is prima. De glow in the dark spullen deden het niet in het donker en sommige waren amper te zien. Make-Up en en tape gekocht. Dus altijd black light erbij anders werkt het niet
Redelijk onduidelijke instructies wat betreft het maken van het gewenste product. Met 'mengen' dachten wij niet direct aan het gebruiken van ren staafmixer.
Miranda
Ik ben zeer tevreden / duidelijke site en zeer snelle afhandeling
Elizabeth
Het is snel thuis
J.ketting
Ik heb een product besteld die niet naar wens was geleverd, en kosteloos een nieuwe opgestuurd binnen 1 dag mijn complimenten.
Mitchel
Wederom prima spullen voor een eerlijke prijs en een goede afhandeling!