H van Drumpt

Snelle levering met keuze!! Artikelen netjes verpakt en voldoen aan verwachtingen!

Mijn eerste bestelling en ook ervaring is een snelle afhandeling en levering, zeer goed en verzorgd.

Snelle service

Ik was eigenlijk heet tevreden van jullie site en snelle bediening tot ik jullie belachelijke dure verzendingskosten zag. Ik vind dat jullie dat toch wat moeten verlagen. Doordat heb ik erg... Ik was eigenlijk heet tevreden van jullie site en snelle bediening tot ik jullie belachelijke dure verzendingskosten zag. Ik vind dat jullie dat toch wat moeten verlagen. Doordat heb ik erg getwijfeld om te bestellen maar had dit dringend nodig voor een project anders had ik dit echt niet gedaan

Reactie Glow Specialist:

Beste (anoniem),
Bedankt voor uw review.
Wij vinden € 7,95 verzendkosten van Nederland naar België best een redelijk tarief.
Wij kiezen ervoor om de verzendkosten niet in de producten te...
Beste (anoniem),
Bedankt voor uw review.
Wij kiezen ervoor om de verzendkosten niet in de producten te verrekenen maar duidelijk aan te geven wat de kosten zijn. Mocht u een goede tip weten via welk bedrijf wij goedkoper kunnen versturen horen we het graag!

Barry

Goed. snelle levering en veel keuze

Leuke spullen voor elk feest! Enige nadeel is dat veel producten pas vanaf grootte aantallen verkrijgbaar zijn, bijvoorbeeld de glow cups zijn alleen 50 stuks, had ik graag minder van willen hebben... Leuke spullen voor elk feest! Enige nadeel is dat veel producten pas vanaf grootte aantallen verkrijgbaar zijn, bijvoorbeeld de glow cups zijn alleen 50 stuks, had ik graag minder van willen hebben en daarom ook niet genomen.

Voor de eerste keer bij Glow Specilist besteld, ging allemaal prima. Product voldoet ook aan mijn verwachtingen. Enige nadeel (als je het een nadeel mag noemen) is dat de bezorging niet in het... Voor de eerste keer bij Glow Specilist besteld, ging allemaal prima. Product voldoet ook aan mijn verwachtingen. Enige nadeel (als je het een nadeel mag noemen) is dat de bezorging niet in het weekend kan ivm de bezorgdienst. Maar een dagje langer wachten ben ik niet dood aan gegaan.