Klant uit Den Bosch

Vakkundig

Unknown

Goede service

M. Blöte

De randen waren niet goed genoeg gestanst. Sleutelgatrand moeilijk uit te krijgen.

Reactie Glow Specialist:

Bedankt voor uw review.
Vervelend dat de het product moeilijk los te krijgen was.
De binnenzijde van de sleutelrand is de sticker voor op een lichtschakelaar.
Zie ook foto's op onze...
Bedankt voor uw review.
Vervelend dat de het product moeilijk los te krijgen was.
De binnenzijde van de sleutelrand is de sticker voor op een lichtschakelaar.
Zie ook foto's op onze website.
We zijn het met u eens dat de verzending goedkoper zou kunnen.
Wij versturen echter alles per pakketpost en in uw geval met een brievenbuspakket van DHL. Dit omdat we dan het pakket kunnen traceren en briefpost vaak zoek raakt is onze ervaring. De verzendkosten zijn dan iets goedkoper echter is het doosje duurder voor ons. Uiteindelijk zijn de kosten dus hetzelfde. Het gebeurt echter niet zo vaak dat we brievenbuspakketten versturen omdat de meeste producten te groot zijn hiervoor of breekbaar zijn.

B. M. Havinga

Vandaag zaterdag 4 oktober bij het uitpakken van de lampjes was het glas van 1 lampje al kapot. Ik heb een mail gestuurd maar helaas nog geen antwoord.

Reactie Glow Specialist:

Bedankt voor uw review, Ik heb zojuist uw email beantwoord.
Er is een nieuw lampje onderweg.
Bedankt voor uw review, Ik heb zojuist uw email beantwoord.
Er is een nieuw lampje onderweg.
Uw review is op zaterdag 3 uur na uw email geschreven, aangezien wij in het weekend gesloten zijn heb ik op maandagochtend u direct gemaild. Bij een defect product is de teleurstelling groot begrijp ik dus heb ik uw mail als eerste beantwoord maandagochtend. Hopelijk bent u blij met de geboden oplossing.
Mocht u dat niet zijn bel of mail ons gerust.

vd laan

Snelle goede levering

Alice

Prima producten, snelle levering

Steijvers gifts and more

Super snelle levering

Jet

Goede kwaliteit producten en goede klantenservice.