Klantenservice

Moarke

Pe

Matige kwaliteit

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste Pe, bedankt voor uw feedback. Kunt u ons nader toelichten waarom u minder tevreden bent met de kwaliteit van uw aankoop? Indien u contact opneemt met onze klantenservice, kijken wij graag... Beste Pe, bedankt voor uw feedback. Kunt u ons nader toelichten waarom u minder tevreden bent met de kwaliteit van uw aankoop? Indien u contact opneemt met onze klantenservice, kijken wij graag samen naar een gepaste oplossing.

jan

Het hoesje is nooit gekomen

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste Jan, bedankt voor uw feedback. Kunt u contact opnemen met onze klantenservice? Wij lossen dit graag netjes op voor u.

Janssen

Snelheid en afhandeling

Leen Walet

Goede ervaring

Prima hulp nette hulp

Vandenbekerom

Snelle verzending, artikel scherp geprijsd

Esselink

Wordt als luxe beschreven maar gewoon goedkoop en simpel

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste Esselink, bedankt voor uw feedback. Wij gebruiken het woord "luxe" niet in onze productbeschrijving, maar wij willen uiteraard graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Indien u... Beste Esselink, bedankt voor uw feedback. Wij gebruiken het woord "luxe" niet in onze productbeschrijving, maar wij willen uiteraard graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Indien u contact opneemt met onze klantenservice, kijken wij graag samen naar een oplossing.

Svdeetje

(Bewerkt)

Zakelijk

Erg goedhoesje

Latifa

Niet goed hoesje is na een val al kapot slechte kwaliteit

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste Latifa, bedankt voor uw feedback, spijtig om te vernemen dat het hoesje reeds beschadigd is geraakt. Kunt u contact opnemen met onze klantenservice hierover? Wij lossen dit graag netjes op... Beste Latifa, bedankt voor uw feedback, spijtig om te vernemen dat het hoesje reeds beschadigd is geraakt. Kunt u contact opnemen met onze klantenservice hierover? Wij lossen dit graag netjes op voor u.

Henk Reinders

Top