Klantenservice
Prijs-/kwaliteitsverhouding

Kos

Aan te bevelen!

Op- of aanmerkingen

Snel reactie op mijn vragen, snelle levering, kortom perfect!

M. van de Vijver

Uitstekende informatie,

Irma Gortmaker

Goede kwaliteit; levering wat minder snel

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste Irma, bedankt voor uw feedback. Wij hebben de bestelling op dezelfde dag (dinsdag) verzonden, echter zie ik dat deze drie dagen later, op vrijdag, bij u geleverd is. Excuses namens PostNL voor... Beste Irma, bedankt voor uw feedback. Wij hebben de bestelling op dezelfde dag (dinsdag) verzonden, echter zie ik dat deze drie dagen later, op vrijdag, bij u geleverd is. Excuses namens PostNL voor de vertraagde levering.

karl

Alles toppie

Reactie Goedhoesje.nl:

Vriendelijk bedankt voor uw feedback Karl, veel plezier van uw aankoop toegewenst!

Particulier

Hoesje snel ontvangen, helaas geen bevestiging via mail ontvangen.

Op- of aanmerkingen

Graag bevestiging van de bestelling, ook als je je niet inschrijft

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste, bedankt voor uw feedback. Soms komt de orderbevestiging in de spamfolder terecht. Mogelijk was dit bij u ook het geval? In ieder geval fijn om te vernemen dat u het hoesje snel ontvangen... Beste, bedankt voor uw feedback. Soms komt de orderbevestiging in de spamfolder terecht. Mogelijk was dit bij u ook het geval? In ieder geval fijn om te vernemen dat u het hoesje snel ontvangen heeft.

Lisa

Heel goed!

Op- of aanmerkingen

Bij aanschaf van de producten , kreeg ik al snel een mailtje dat ik een hoesje had besteld voor de iPhone 14 Pro, en een screenprotector voor de iPhone 14. Ik kreeg al snel een mailtje terug of dit... Bij aanschaf van de producten , kreeg ik al snel een mailtje dat ik een hoesje had besteld voor de iPhone 14 Pro, en een screenprotector voor de iPhone 14. Ik kreeg al snel een mailtje terug of dit wel de bedoeling was aangezien het voor 2 verschillende telefoons was. Bedankt voor de oplettendheid!

Ceciel

Klantvriendelijk. Helpen goed , ook telefonisch.

Op- of aanmerkingen

Nalevering ging ook snel en adequaat

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste Ceciel, vriendelijk bedankt voor uw feedback, fijn om te vernemen dat wij u goed geholpen hebben. Hopelijk tot ziens op onze webshop!

Goed en betrouwbaar

Op- of aanmerkingen

We ontvingen eerst een andere bestelling maar na een appje was de vergissing meteen verholpen en ontvingen we spoedig daarna het goede product. Het hoesje bevalt zeer goed.