Klantenservice
Prijs-/kwaliteitsverhouding

Goedhoesje

Top bedrijf wat de beloven doen ze ook .

Eric

Zeer goed

Op- of aanmerkingen

Na bestellen 2e hoesje (vanwege het NIET leveren door post.nl),werd ik gebeld door uiterst vriendelijke medewerker. Hij deelde mee dat leveringen via post.nl soms langer duren dan gepland. Of ik de... Na bestellen 2e hoesje (vanwege het NIET leveren door post.nl),werd ik gebeld door uiterst vriendelijke medewerker. Hij deelde mee dat leveringen via post.nl soms langer duren dan gepland. Of ik de 2e bestelling niet terug wilde draaien om dat af te wachten. Super service. Waar vind je dat nog.

Luinge Johan

nvt

Kees

Snelle levering, makkelijk bestelproces

Erik van Oorschot

Dit is een fijn bedrijf voor online aankopen

Op- of aanmerkingen

Geen gezeur en lekker vlot

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste Erik, bedankt voor uw feedback, fijn om te vernemen dat u ons een fijn bedrijf vindt. Hopelijk tot de volgende keer!
Goedhoesje.nl

E. Kervezee

Goed, accuraat

C

(Bewerkt)

stefanie de graeve

Heel slecht

Op- of aanmerkingen

ik probeer een hoesje te retourneren via jullie e-mail waarop ik het antwoord krijg dat dit geen erkende e-mail is. jullie verkopen een telefoonhoesje met magnetische veld maar dit stelt niks voor... ik probeer een hoesje te retourneren via jullie e-mail waarop ik het antwoord krijg dat dit geen erkende e-mail is. jullie verkopen een telefoonhoesje met magnetische veld maar dit stelt niks voor het valt er gewoon af. echte brol.

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste Stefanie, bedankt voor uw feedback. Ons mailadres is actief en in gebruik, wij hebben nooit problemen gehad met het ontvangen van mails. Inmiddels heeft u ook contact per mail opgenomen direct... Beste Stefanie, bedankt voor uw feedback. Ons mailadres is actief en in gebruik, wij hebben nooit problemen gehad met het ontvangen van mails. Inmiddels heeft u ook contact per mail opgenomen direct na het plaatsen van deze review. Wij hebben u per mail een oplossing geboden in de vorm van het toesturen van een ander exemplaar. Wij proberen altijd in samenspraak een oplossing te bieden indien een klant niet tevreden is, u mag hiervoor altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Goedhoesje.nl