Klantenservice
Prijs-/kwaliteitsverhouding

Luc

Service ik, kwaliteit onvoldoende

Op- of aanmerkingen

De kwaliteit van dit namaakproduct voor Decoded is ondermaats

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste Luc, bedankt voor uw feedback. Wij verkopen geen namaakproducten. Er zijn tientallen merken en soorten telefoonhoesjes met magnetische telefoonhouder te koop, dat is niet enkel voorbehouden... Beste Luc, bedankt voor uw feedback. Wij verkopen geen namaakproducten. Er zijn tientallen merken en soorten telefoonhoesjes met magnetische telefoonhouder te koop, dat is niet enkel voorbehouden aan het merk wat u opnoemt. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw aankoop, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij bieden u graag een passende oplossing.
Goedhoesje.nl

Anouk

Bedrijf lijkt me wel prima

Op- of aanmerkingen

Het hoesje dat ik al tweemaal kocht is al tweemaal op korte tijd gebarsten. De eerste maal van te vallen, de tweede maal zonder te vallen, gewoon in mijn handtas

Joost

Verkeerde hoesje besteld, teruggave was makkelijk en vriendelijk

Op- of aanmerkingen

Keurig berichtje terug toen ik m'n retourzending aangaf.

Harold Manders

Op- of aanmerkingen

Hoesje bestelt voor iphone 15 en helaas voor een iphone 15 plus gekregen. Vervolgens wel alles snel en zonder problemen opgelost.

AM v Zeeventer

L. Fonds

Prima. Snelle levering. Product voldoet aan de verwachting

Whakahaere Holding BV

Geen goede weergave van product

Op- of aanmerkingen

Geleverde beschermfolie apple watch past niet op 45 mm; randen ontnemen deel van scherm

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste, bedankt voor uw feedback. Uiteraard is het niet de bedoeling dat het zicht op het scherm van uw Apple Watch wordt ontnomen. Indien u contact opneemt met onze klantenservice, lossen wij dit... Beste, bedankt voor uw feedback. Uiteraard is het niet de bedoeling dat het zicht op het scherm van uw Apple Watch wordt ontnomen. Indien u contact opneemt met onze klantenservice, lossen wij dit graag netjes op voor u.
Goedhoesje.nl

Sander

Lijkt prima kwaliteit. Niks te klagen

BLOO<

Prima hoesje en service