Klantenservice
Prijs-/kwaliteitsverhouding

Rita

Ik ben zeer tevreden over ‘goedhoesje’. Ik had een verkeerd hoesje ontvangen en kreeg direct excuses aangeboden in een zeer nette mail en het juiste hoesje toegestuurd. En en vriendelijk verzoek om... Ik ben zeer tevreden over ‘goedhoesje’. Ik had een verkeerd hoesje ontvangen en kreeg direct excuses aangeboden in een zeer nette mail en het juiste hoesje toegestuurd. En en vriendelijk verzoek om het andere hoesje retour te sturen. Zij verstuurden dus een nieuw hoesje zonder eerst het verkeerde hoesje ontvangen te hebbrr er n.

JS Cleaning & Rental BV

Heel goede service

Mireille

Snelle levering, keurig verpakt.
Helaas bevalt het niet goed

Op- of aanmerkingen

Het hoesje dat ik heb gekocht gebruik ik niet omdat ik moeilijk het ,aan, knopje kon indrukken. Het knopje valt erin en steekt niet uit dus is heel erg onhandig.

T.N. Huynh

Genoeg keuzes om uit te kiezen. Goede kwaliteit en sneller verzending

Ibrahim

Nice bedrijf

nice bedrijf

Angel

Snel en netjes op tijd

Op- of aanmerkingen

Dit was voor een familielid maar ik zou mijn telefoon hoes ook hier bestellen!!

Carla Verbiest

Precies wat ik besteld heb

Mirage

Op zich goed

Op- of aanmerkingen

Ervaring met het bedrijf is prima, maar de Galaxy S22 3D Flexibel Privacy Screenprotector is verre van geschikt voor de vingerafdrukken. Echt super irritant, dat ik na tig pogingen alsnog een... Ervaring met het bedrijf is prima, maar de Galaxy S22 3D Flexibel Privacy Screenprotector is verre van geschikt voor de vingerafdrukken. Echt super irritant, dat ik na tig pogingen alsnog een andere beveiliging moet gebruiken !!!

ZM

Snel geleverd en screen protector past perfect op Apple Watch