Klantenservice
Prijs-/kwaliteitsverhouding

Lisa

Op- of aanmerkingen

Ik heb een bescherm glad besteld met privacy voor mijn iPhone 11 pro max. Goede prijs maar na een paar dagen zat er al een scheur in het glas terwijl ik mijn telefoon niet heb laten valen of iets... Ik heb een bescherm glad besteld met privacy voor mijn iPhone 11 pro max. Goede prijs maar na een paar dagen zat er al een scheur in het glas terwijl ik mijn telefoon niet heb laten valen of iets dergelijks. Dit is wel een beetje jammer maar voor de rest heb ik niks aan te merken op het bedrijf!

Inge

Netjes en snel

Op- of aanmerkingen

Heldere webshop. Doen wat ze beloven.

Ellen

Prima levering en goede kwaliteit

Eveline Schoordijk

Prima ervaring

Tjeerd Knier

Prima bedrijf geen problemen mee

Op- of aanmerkingen

Alleen jammer dat PostNL niet mee werkt met de levering om die de volgende dag zoals beloofd te leveren nu pas 4 dagen later “omdat ze het aflevermoment niet kunnen halen”.
Ze brengen maar 1 x...
Ze brengen maar 1 x in de week post en soms helemaal niet erg jammer.
Maar daar kunnen jullie niks aandoen.

R.van Romondt

Uitstekend

Helemaal tevreden

M Kal

De levering was ok maar het product onbruikbaar. Eerste dag viel de iphone er uit. Vastgeplakt. Volgende dag schoot de geschroefde ring door het gaatje in de kunststof. Geen succes

Zie boven. Kwaliteit van het hoesje: onbruikbaar voor iphone 8 plus

Freddy

Op- of aanmerkingen

Screen protecter blijft niet zitten,laat aan de randen al snel los

Mw NLpits