Klantenservice
Prijs-/kwaliteitsverhouding

Dewandeler

(Bewerkt)

Het produkt was niet conform

Op- of aanmerkingen

Het artikel was niet precies waar ik op had gehoopt, maar er werd een goede oplossing gevonden, dankzij een efficiënte, professionele en klantenvriendelijke service.

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste Dewandeler, bedankt voor uw feedback, fijn om te vernemen dat we u goed hebben geholpen en u uiteindelijk tevreden bent met onze service. Hopelijk tot ziens op onze webshop!
Met...
Goedhoesje.nl

Hilde

Op eerste oog positief, maar na 1 dag zat er al een barst in m’n screenprotector, terwijl ik er heel voorzichtig mee ben omgegaan.

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste Hilde, bedankt voor je feedback. Wat spijtig dat er na 1 dag al een barst in je screenprotector zat! Deze zal mogelijk een impact hebben opgevangen. Wij vinden het wel erg jammer dat je zo... Beste Hilde, bedankt voor je feedback. Wat spijtig dat er na 1 dag al een barst in je screenprotector zat! Deze zal mogelijk een impact hebben opgevangen. Wij vinden het wel erg jammer dat je zo kort van je aankoop hebt kunnen genieten. Hierom hebben wij contact met je opgenomen per mail, helaas kregen wij geen reactie. Zou je op onze mail willen reageren? Dan lossen we dit graag netjes op voor je.
Goedhoesje.nl

Catteeuw

Goede ervaring in verband met levering

Op- of aanmerkingen

Magneet niet super gsm valt soms uit hoesje

peter

Goed produckt en snelle levering en goede website

Catelijne Wegman

Er is ruime keuze maar dochter wilde voor haar Iphone 11 Pro Max een transparant kleurloos hoesje, met bescherming aan voor en achterkant. Die heb ik gevonden... 2 zelfs... als ik heel eerlijk ben,... Er is ruime keuze maar dochter wilde voor haar Iphone 11 Pro Max een transparant kleurloos hoesje, met bescherming aan voor en achterkant. Die heb ik gevonden... 2 zelfs... als ik heel eerlijk ben, zie ik, behalve die ene euro verschil, niet zoveel verschil maar ze functioneren prima en daar ging het om ;-)

Henk

Na een misverstand met de verzending, probleem snel opgelost!

Geen , Goed en snel .

Gary

Uitgebreid assortiment en snel geleverd

Saskia Hertroys

Voor de eerste keer iets bij dit bedrijf gekocht. Er was iets verkeerd. Via whatsapp contact gezocht en ik kreeg ook snel antwoord en het probleem werd opgelost.